Грузини британски разарач Defender дочекали са црвеним тепихом и фолклорним игроказом

УРАДИЛИ ОНО ШТО БИ И ЂУКАНОВИЋЕВИ МОНТЕНЕГРИНИ, ХРВАТИ И УКРАЈИНЦИ-РУСОФОБИ

* Познати руски новинар Дмитриј СТЕШИН, специјалиста за војну проблематику: „Некада ме мучило зашто Русија на постсовјетском простору није поступала у стилу Англосаксонаца - уцене, подмићивање, уклањање антируских политичара, са искрцавањем десанта? А сада се питам: шта ће нам лажно пријатељство тих људи? Постоје, дакако, они који ће кукурикати да се „обични људи у Грузији добро односе према Русији“, али - паметни знају да је то лаж. Ти јебени „обични људи“ у Грузији већ тридесет година гласају САМО за русофобе!

_________________________________________________________

       БРИТАНСКИ разарач Defender, који су Руси протерали из својих територијалних вода око Крима, дочекан је свечано и са радошћу у луци Грузије Батуми.

       Чак врло свечано. Са простртим црвеним тепихом и националним играма.

       Поред самог усидерног разарача. Као да је грузински и да се вратио из победоносног ратног похода.

       Познати руски новинар Дмитриј Стешин, специјалиста за војну проблематику, све је то овако прокоментарисао:

       „Протерани биртански разарач у Грузији је дочекан народним играма. Онако како се дочекују браниоци и ослободиоци. Грузини су праву цену америчког покровитељства видели 08.08.08. Само, успели су да то забораве, онако како се потискујући лоше успомене.

       - Некада ме мучило зашто Русија на постсовјетском простору није поступала у стилу Англосаксонаца - уцене, подмићивање, уклањање антируских политичара, са увођењем најстрожег визног режима и искрцавањем десанта на обалама?

       А сада сам, погледавши фотографију из Батумија, помислио – зашто то чинити? Шта ће нам лажно пријатељство тих људи?

       Постоје, дакако, они који ће кукурикати да се „обични људи у Грузији добро односе према Русији“, али - паметни знају да је то лаж. Ти јебени „обични људи“ у Грузији већ тридесет година гласају САМО за русофобе! Па, нека са тим и наставе!

       Чини ми се да је Русија већ затворила ту страницу своје историје.

       Точак судбине се окренуо. Плева се одвојила од жита.

       Ветар историје већ ју је однео“.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари