Америчке биолабораторије у Украјини радиле на „контролисаним епидемијама“

УКЉУЧЕНИ БИЛИ ФОНДОВИ РОКФЕЛЕРА, КЛИНТОНОВИХ, СОРОША, БАЈДЕНА

* Начелник Оружаних снага РФ за радијациону, хемијску и биолошку заштиту Игор КИРИЛОВ: Украјина је била полигон за обуку западних земаља за стварање компоненти биолошког оружја и тестирање нових узорака фармацеутских производа. У биолабораторији у Мариупољу Пентагон је радио над изазивачима колере

________________________________________________________

         СЈЕДИЊЕНЕ Државе су у 19 својих биолабораторија у Украјини проучавале могућност стварања контролисаних епидемија, изјавио је Игор Кирилов, начелник одељења Оружаних снага РФ за радијациону, хемијску и биолошку заштиту.

       „САД су реализовале офанзивни војно-биолошки програма на територији Украјине, чија је сврха била проучавање могућности изазивања контролисаних епидемија на одређеним територијама“, појаснио је Кирилов.

       Притом је нагласио да је специјална операција Оружаних снага РФ ставила тачку на ширење војно-биолошког присуства САД у Украјини и зауставила злочиначке експерименте над цивилима.

       Додао је: „Заједно са америчким фармацеутским компанијама и оперативцима из Пентагона, украјинске владине агенције су биле укључене у војно-биолошке активности, са прикривањем илегалних активности, спровођењем теренских и клиничких испитивања и обезбеђивањем неопходног биоматеријала“.

       Навео је да је Министарство одбране САД „у великој мери проширило свој истраживачки потенцијал не само у области стварања биолошког оружја, већ и добијања информација о резистенцији на антибиотике и присуство антитела на одређене болести у популацији одређених (украјинских) региона”.

       Према његовим речима, Украјина је била полигон за обуку западних земаља за стварање компоненти биолошког оружја и тестирање нових узорака фармацеутских производа.

       У биолабораторији у Мариупољу - навео је Кирилов - Пентагон је радио над "изазивачима колере".

       Нагласио је да су идеолози у овом случају били „лидери (америчке) Демократске партије“: „Прикупљана су средства од невладиних организација које контролише руководство Демократске партије, укључујући инвестиционе фондове Клинтонових, Рокфелера, Сороша, Бајдена. У ову шему су биле укључене велике фармацеутске компаније, Pfizer, Moderna, Merck, као и компанија Gilead која је повезана са америчком војском“.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари