Лавров: Православним, муаслиманима, будустима и хиндуистима нису потребне западне „параде поноса“

У БАНГЛАДЕШУ СЕ ОБРАТИО ОНИМА КОЈИ СУ ДИПЛОМИРАЛИ НА СОВЈЕТСКИМ И РУСКИМ УНИВЕРЗИТЕТИМА

* Нама те западне вредности уопште нису потребне. Нека се сами забављају њима и осталим што гледамо на њиховим геј-парадама. Нас нека оставе на миру“

_________________________________________________

        РУСИЈИ нису потребни нетрадиционални сексуални односи и друге вредности које промовишу западне земље на такозваним „парадама поноса“ по престоницама земаља Европске уније -изјавио министар спољних послова Русије Сергеј Лавров.

        Обраћајући се у амбасади Русије у Бангладешу онима који су дипломаирали на совјетским и руским универзитетима, додатно је указао:

        „Нама - православним хришћанима, муслиманима, будистима и хиндуистима – те западне вредности уопште нису потребне. А они тамо нека се забављају њима и осталим што гледамо на њиховим геј-парадама. Нас нека оставе на миру“.

        Лавров је нагласио да се у Европи све то раде прилично агресивно:

        - По томе се такозване „западне демократије“ разликују од остатка света. Они мисле да је њихов, западни, систем власти и државног уређења идеалан и да зато сви остали треба да се угледају на њих. А Американци су за то да се то прошири по целом свету. А ко се не слаже са њима, бива проглашаван за аутократу.

         Лавров је оценио да се русофобска суштина многих западних земаља,  деценијама скривана под маском цивилизованог лицемерја, данас потпуно оголила.

 

 

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари