Калабухов: OХР наметнуо БиХ 300 „европских закона“, а лицемерно тврди да су равноправни партнери!

УПОЗОРИО: ШМИТ НЕМА МАНДАТ САВЕТА БЕЗБЕНДОСТИ УН – МОЖЕТЕ НАПИСАТИ ЗАКОНА КОЛИКО ЖЕЛИТЕ

Са председником Српске обишао бањалучки

храм и српско-руски центар у изградњи који

ће до краја 2023. бити под кровом

* Амбасадор Русије у БиХ Игор КАЛАБУХОВ поводом прелета америчких бомбардера изнад БиХ: Како би се осећали Американци да им авиони Ал Каиде прелете изнад Пентагона? Или јапанске камиказе изнад Перл Харбура?

* ФАКТИ: За Ал Каиду је јасно. Рекли би: ево их наши... За Јапанце би се можда питали: да ови данашњи нису одлучили да освете своје очеве и деде? Права паралела била би да руским или кинеским војним авионима изнад Вашингтона, Канзаса и Лос Анђелеса...

________________________________________________________

         АМБАСАДОР Русије у БиХ Игор Калабухов упитао је данас како би се Американци осећали када би авиони Ал Каиде прелетели над Пентагоном.

         Говорећи о надлетању америчких авиона изнад БиХ, Калабухов је упитао како би се Американци осећали када би јапанске камиказе прелетјеле над Перл Харбуром или шта би осетили када би авиони Ал Каиде прелетели над Пентагоном и Емпајр стејт билдингом?

         Упитан како коментарише да ОХР припрема измене Кривичног закона БиХ којима је предвиђено кривично гоњење за непоштовање његових одлука, Калабухов је подсетио да Кристијан Шмит није добио мандат Савета безбедности и да је ОХР написао много закона, те да може написати колико год још жели.

         - Сам ОХР је признао да је написао 300 закона који су срж европских интеграција, па како они могу третирати БиХ као равноправног партнера. То је још једно лицемерство - поручио је Калабухов.

         Он је рекао да је принципијелни став Руске Федерације да сада нема високог представника у БиХ и да све што се тиче ситуације у БиХ мора бити продукт домаћих власти и политичких актера.

          https://www.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=514622

 

 

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари