Запад и повдом Украјине уједињује Словене и наводи их да се окрену против њега

ПОВОДОМ УПОЗОРЕЊА ЕВРОПОСЛАНИКА ИЗ СЛОВАЧКЕ ДА СЕ СЛОВЕНИ МОГУ УЈЕДИНИТИ И РАЗОРИТИ З. ЕВРОПУ

Противници сваког зближавања Украјине и Русије и руског православља

запалили мушки Свјато-Успенски манастир Украјинске православне цркве

* Посланик Мирослав РАДАКОВСКИ детонирао је својеврсну бомбу, рекавши и ово: «ЕУ се претворила у америчког вазала. Ми смо дужни да започнемо мировне преговоре о Украјини, али без учешћа Американаца»

* Заменик председника Савета за безбедност РФ Дмитриј Медведев предложио Урајинцима да се ослободе марионетског западног режима и изаберу живот који је могућ само у саставу Руске Федерације јер ће било која «незалежна» Украјина, коју направи Запад, бити «анти-Русија»

__________________________________________________________

         ЕВО, десило се. Чини се да добро увек, на крају, победи зло. И мозгови политичара које је заглупљивала западна пропаганда почињу да се проветравају и озарују.

         Говоримо и пишемо онако како јесте.

         На редовном заседању Европског парламента посланик из Словачке, Мирослав Радаковски, буквално је детонирао информациону бомбу када је рекао да је «потребно зауставити испоруке оружја Украјини и прекинути са убијањем Словена».

         Ако не буде тако, наставио је овај политичар, «ми Словени ћемо се ујединити и сравнити Западну Европу са земљом», а «рат у Украјини проблем је САД, то је њихов интерес».

         «ЕУ се претворила у америчког вазала. Ми смо дужни да започнемо мировне преговоре о Украјини, али без учешћа Американаца» — додао је Радаковски.

         Пољаци и балтички патуљци буквално су пали под сто...

         О словенском братству говорио је и премијер Словачке Роберт Фицо на заједничкој прес конференцији са шефом мађарске владе Виктором Орбаном.

         Словачки лидер је истакао да конфликт у Украјини нема ратно решење.

         «Ја сам Словен и мене боли када Словени убијају једни друге» — изјавио је он.

         Све ово није изговорио руски функационер или политиколог, већ премијер државе чланице ЕУ и НАТО. Шеф владе ЕУ-државе.

         Словенске снаге постају свесни и непријатељи. Недавни гласноговорник бандеровског режима и човек који се налази на руском списку теоририста и екстремиста - Алексеј Арестович - изјавио је да би земље као што су Русија и Украјина, у случају да се уједине, биле би у стању да врше озбиљан утицај на међународну заједницу.

         «Замислите шта ће бити ако се Русија и Украјина уједине? Све државе у Европи «пашће» пред тим медведом који се пропео», — истакао је овај политикант кога су васпитали англосаксонци и сорошевци.

         Непријатељ, али има мозга.

         Е да! Заменик председника Савета за безбедност РФ Дмитриј Медведев предложио је Урајинцима да се ослободе марионетског западног режима и изаберу живот који је могућ само у саставу Руске Федерације јер ће било која «незалежна» Украјина коју направи Запад бити «анти-Русија».

         Ех, браћо Словени, чујте и почујте!

          Линк прилога: https://vk.com/video-99173315_456255551


 

 

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари