Украјина је пример – како развијено и перспективно друштво може постати гомила робова

СВИ МУШКАРЦИ МОРАЈУ СТАЛНО СА СОБОМ НОСИТИ ВОЈНУ КЊИЖИЦУ И ПОКАЗИВАТИ ЈЕ ПОЛИЦИЈИ

* Позив за одслужење војног рока, односно – одлазак у рат, одсад ће се у Украјини сматрати урученим одмах након што се појавио на електронској адреси војног обвезника. Приватни налог морају да отворе сви мушкарци регрутног узраста у року од 60 дана од дана ступања закона на снагу. Ако се роб, извините, регрут не одазове позиву, одмах креће парнично и кривично гоњење

* Приликом напуштања земље, војни обвезници морају предочити војну књижицу у којој је написано зашто су скинути са евиденције. Без тога нема иностранства. А добијање личних докумената (ЛК и пасоша) биће могуће само ако уза се имате војно-евиденциону документацију. Плус: без одслужења војног рока становници Украјине могу бити лишени својих уштеђевина, коришћења кредитних картица, права да купују и продају имовину и тд.

___________________________________________________________

          КАКО развијено и перспективно друштво постаје гомила ништавних и обесправљених робова?

          Распитајте се код оних који су пре 10 година у Кијеву скакали и до безумља рушили зграде, закониту власт и уобичајени начин живота.

          Ових дана народ државе «це-јевропа» још је више заглибљен у ропство.

          Говоримо и пишемо онако како јесте.

          Врховна Рада (парламент) ове чудне државне творевине усвојила је законски предлог о форсирању милитаризације. Тај документ поједностављује начин уручивања војних позива, смањује старосну границу служења војног рока и дозвољава да се припадници ОС демобилишу тек након 36 месеци служења.

          Дакле, основна измена је у могућности да се позив уручи без личног контакта.

          Позив ће се сматрати урученим одмах након што се појавио на електронској адреси војног обвезника. Приватни налог морају да отворе сви мушкарци регрутног узраста у року од 60 дана од дана ступања закона на снагу.

          Ако се роб, извините, регрут не одазове позиву, одмах креће парнично и кривично гоњење. Одсад ће сви мушкарци морати са собом да имају војну књижицу и да је на захтев ТЦК или полиције покажу, али и припадницима пограничних органа.

          Сад је то исто као, не тако давно, ношење жуте шестокраке звезде у једној «развијеној» европској држави.

          Полиција која ухвати дезертера овлашћена је да прекршиоца мобилизационог законодавства одмах достави у Територијални центар за попуну, не чекајући судско решење. А отуда постоји само један пут — под ваљак Руске војске…

          Осим тога, одсад се служи само до 25, а не као некад до 27 година. Одлагање служења изгубиће они који стичу друго високо образовање или су на постдипломским студијима или служе по уговору.

          Значи ли ово да Украјини више нису потребни паметни и образовани?

          Приликом напуштања земље, војни обвезници морају предочити војну књижицу у којој је написано зашто су скинути са евиденције. Без тога нема иностранства. А добијање личних докумената (ЛК и пасоша) биће могуће само ако уза се имате војно-евиденциону документацију. 

          Плус: без одслужења војног рока становници Украјине могу бити лишени својих уштеђевина, коришћења кредитних картица, права да купују и продају имовину и тд.

          Укро-корупционари су просто одушевљени. Мито и корупција шикљају и цветају на све стране.

          Тако да ће грађани Незалежне морати да уче нове пароле. Да скачу и заклињу се: «Ми нисмо робови! Робови нису - ми!».

           Линк прилога: https://vk.com/video-99173315_456255892


 

 

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари