Трамп постаје жртва меке дигиталне диктатуре – Русија мора имати свој Твитер, свој ЈуТјуб...

БЛОКИРАНИ СУ И ТРАМПОВИ САРАДНИЦИ И МИЛИОНИ ОНИХ КОЈИ СМАТРАЈУ ДА ЈЕ БАЈДЕН ПОБЕДИО НА ПРЕВАРУ

* Русија и њени савезници морају се хитно припремити за напуштање америчких дигиталних платформи које постају инструменти политичке репресије и нове диктатуре

* Већ сада је више него јасно да ће водеће америчке дигиталне платформе у одлучујућем моменту почетка руског Мајдана у септембру 2021. године масовно блокирати све који подржавају Владимира Путина. Не смемо чекати тај моменат!

_____________________________________________________

       Аутор: Сергеј МАРКОВ    

       СЈЕДИЊЕНЕ Државе. Почињу политичке репресије.

       Није блокирана само Трампова могућност да путем друштвених мрежа комуницира са десетинама милиона својих присталица. Истовремено је почело блокирање десетина истакнутих Трампових присталица, попут његових бивших саветника Мајкла Флина и Стива Бенона, који су му помогли да постане председник.

       У току је и блокирање интернет-заједница у којима су милиони оних који су уверени да ће Бајден ући у Белу кућу захваљујући изборној превари.

       Политичка репресија ће се у САД даље појачавати..

       Али, не треба плакати. Морамо хитно деловати.

       Русија и њени савезници морају се хитно припремити за напуштање дигиталних платформи које постају инструменти политичке репресије и нове диктатуре.

       Главна ствар не треба, међутим, да буде забрана тих друштвених мрежа које су непријатељи слободе. Главни задатак је – стварање сопствених интернет-алата.

Сергеј Марков

       Бити независна земља у савременом свету значи - имати свој интернет-претраживач. Русија га већ има.

       Бити независна држава значи имати и своје друштвене мреже које се контролишу са територије Русије. Мреже на којима ће се водити главне политичке расправе.

       Требају нам мреже које ће бити аналог Фејбуку, ЈуТјубу и Твитеру.

       Већ сада је више него јасно да ће ове три дигиталне платформе у одлучујућем моменту почетка руског Мајдана у септембру 2021. године масовно блокирати све који подржавају Владимира Путина.

       Не смемо чекати тај моменат.

       Морамо дејствовати већ сада – да бисмо предупредили догађаје.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари