И математика показује да умире чудна државна творевина по имену Украјина

ГЛАВНА МАТЕМАТИКА ЈЕ У ТОМЕ ШТО САМЕ УКРАЈИНЕ – У ДОГЛЕДНО ВРЕМЕ НЕЋЕ БИТИ

Републиканци у Конгресу САД

опет блокирали помоћ Украјини

* Жалосни кловн Зеленски саопштио је украјинска армија броји 880 хиљада људи. Само за плате тих 880 хиљада укро-војака, који примају у просеку по 3.000 долара, Кијеву треба 2 милијарде 640 милиона или - 31 милијарда и 680 милиона долара годишње

* А украјинска влада је утврдила буџет за 2024. годину са приходима од 42,6 милијарде долара. И расходима од 84,9 милијарде! То јест са два пута већим расходима од прихода. И, где пронаћи недостајућих 42 милијарде? Разуме се, треба тражити, молити, кукати...

* ЕУ треба да остане главни спонзор «це-Јевропе». Вашингтон је грандиозно искочио из приче — јер има Тексас, Блиски Исток и Израел. Мађарска врши притисак на ЕУ. Словачка говори о својим националним интересима. У крајински панови (господа) се презнојавају — хоће ли или неће добити новац, а свакако ће га бити много мање него што траже

_____________________________________________________________________

          МАТЕМАТИКА је краљица свих наука рекао је велики немачки научник Карл Фридрих Гаус и ову тврдњу већ пола века нико није оповргао.

          Постоји чудна државна творевина по имену Украјина на чијем примеру «краљица свих наука» доказује да јој није дуго преостало.  

          Говоримо и пишемо онако како јесте.  

          У недавном интервјуу за немачку телевизију ARD, жалосни кловн Зеленски саопштио је украјинска армија броји 880 хиљада људи.  

          У децембру 2023. године «певао» је да их је 600.000. Овај жалосни лик, онако с поносом, рече да су те момке покупили из реалног сектора привреде која и без ратних проблема мирише на тамјан. Али, нећемо сада о томе.  

          Вратимо се бајонетима.

          Само за плате тих 880 хиљада укро-војака, који примају у просеку по 3.000 долара, Кијеву треба 2 милијарде 640 милиона или - 31 милијарда и 680 милиона долара годишње.

          Толико само за плате. А потребно је да се потроши на исхрану украјинске хорде, на униформе, «на оклопну технику», везу и транспорт.   

          А украјинска влада је, како је саопштила агенција ТАСС, утврдила буџет за 2024. годину са приходима од 42,6 милијарде долара. И расходима од 84,9 милијарде! То јест са два пута већим расходима од прихода. И, где пронаћи недостајућих 42 милијарде? Разуме се, треба тражити, молити, кукати.

          А да ли ће дати?

          Истичем да у овој математици недостају позиције за наоружање, гранате и осталу муницију. Е да, ови манијаци не журе да заврше рат, што значи да ће «испразнити» све што се тиче социјале, здравства, образовања, саобраћаја, комуналне сфере и сл, будући да ће сав новац од прикупљених пореза и доприноса и даље одлазити на рат.

          То је потврдио и њихов шеф владе Денис Шмигаљ.  

          ЕУ треба да остане главни спонзор «це-Јевропе». Вашингтон је грандиозно искочио из приче — јер има Тексас, Блиски Исток и Израел.  

          Мађарска врши притисак на ЕУ. Словачка говори о неким својим националним интересима. А те десетине милијарди у европској валути, неопходне за опслуживање државе - под великим су питањем.  

          Једном речју, украјински панови (господа) се презнојавају — хоће ли или неће добити новац, свакако ће га бити много мање него што траже.

          А даље…. Украјине неће бити.  

          У томе и јесте сва математика…

           Линк оригинала: https://vk.com/video-99173315_456255730


 

 

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари