Милановић: Додик није против Вучића, а не да није на његовом даљинском – дивље је независан

КАКВЕ ВЕЗЕ ДОДИК И ЈА ИМАМО СА СРЕБРЕНИЦОМ, ДА СЕ ТАМО КЛАЊАМ НЕКИМ ИДОЛИМА - НЕЋУ

* Председник Хрватске Зоран МИЛАНОВИЋ: Милорад Додик је Србин каквог желим у сусједству, а Јелена Тривић је примала новац са свих страна – десет пута је гора

* „Њега су покушали пократи на изборима. Човјек је побиједио с 30.000 гласова на 600.000 гласова. То је предност коју је имала Колинда над Јосиповићем на два милиона гласова, укључујући дијаспору

_____________________________________________________

         ПРЕДСЕДНИК Хрватске Зоран Милановић рекао је да је Милорад Додик српски патриота и да таквог Србина "жели за сусједа".

       Милановић је подсетио да се Додик успротивио тужби коју су бошњачки лидери хтели подићи против Хрватске због Пељешког моста.

       - Имамо кинеског премијера који је сад искључен, скоро ухапшен, који је говорио 15 минута на отварању Пељешког моста, као ја, Пленковић и Јандроковић, као да су Кинези то платили. Додика нису ни позвали. И сад су га покушали покрасти на изборима, то је грозно. Додик је српски патриота, никад се нећемо слагати у свему, али они су самостални и независни, чак и у Београду, и таквог Србина желим за сусједа у БиХ. Јелена Тривић – па нема ко јој није дао новац, десет пута је гора од Додика - рекао је Милановић.

       Милановић истиче да Милорад Додик не да није на даљинском Вучића нити је против њега, него је дивље независан.

       - Остало је купљено прљавим новцем. Човјек је побиједио с 30.000 гласова на 600.000 гласова. То је предност коју је имала Колинда над Јосиповићем на два милиона гласова, укључујући дијаспору - рекао је Милановић.

       Додика је Милановић споменуо и раније током конференције за новинаре, када је говорио о Сребреници и Јасеновцу.

       - Као што нама дио Срба лијепи етикету за Јасеновац - а то сам замолио Додика да спусти лопту - тако сада Муслимани и Бошњаци покушавају убити Бога у Србима. То је корак до тога да Србе називате геноцидним народом. И на крају, какве везе Додик, а посебно ја имам са Сребреницом? Да ћу се клањати неким идолима, нећу - рекао је Милановић.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари