Бајден тврди да је недавно разговарао са Митераном који је умро 1996.

НИКО У СВЕТУ НЕ МОЖЕ ОНО ШТО МОЖЕ ПРЕЕДСЕДНИК САД – ПОГОТОВО КАД НИЈЕ СВЕСТАН ШТА МОЖЕ

(Фото-колаж Dailly Mail)

* Испричао како је на самиту Г7 у Великој Британији објавио да се „Америка вратила“ и додао: „А Митеран из Немачке, мислим - из Француске, ме је погледао и упитао: 'Јеси ли се на дуго вратио?'

* Џоа Бајдена многи увелико упоређују са „кремаљским старцима“ који су владали СССР у његовој последњој фази. Међутим, нико од њих – бар не јавно – није добацивао до овога

___________________________________________________________

          НИКО у свету не може оно што може Џо Бајден. Поготово кад ни сам није свестан шта може.

          Управо је јавно рекао да је недавно разговарао са бившим француским председником Франсоа Митераном, који је преминуо 1996. године.

          Изговорио је да је - након што је изабран за председника Сједињених Држава - отишао на самит Г7 у Великој Британији, где је објавио да се „Америка вратила“. И још додао праву бајденовску јагоду на торту којом је хтео да се похвали:

          „А Митеран из Немачке, мислим - из Француске, ме је погледао и упитао: 'Јеси ли се на дуго вратио?'.

          У транскрипту који су припремили званичници америчке администрације, Митераново презиме је прецртано, са указивањем да је Бајден мислио на актуелног француског председника Емануела Макрона.

          Бајдена многи увелико упоређују са „кремаљским старцима“ који су владали СССР у његовој последњој фази. Међутим, нико од њих – бар не јавно – није добацивао до овога.

           Резултати социолошке анкете коју је спровела истраживачка организација Rasmussen Reports показala je да скоро две трећине грађана САД (59 одсто) верује да су Бајденове менталне способности у опадању.

 

 

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари