Професор Стенфорда Гари Нолан: Ванземаљци су били на Земљи и још су овде

ГРУПА НАУЧНИКА ИЗ КАЛИФОРНИЈЕ СМАТРА МОГУЋИМ ДА „МАЛИ ЗЕЛЕНИ“ СА ЗЕМЉОМ СТУПЕ У КОНТАКТ ДО 2029.

Гари Нолан

* На тематској конференцији у Њујорку рекао и да сматра могућим да ванземаљци питају људе: „Колико вас је довољно паметно да зна шта сада гледате? Да ли у његовом правом облику видите ово што је пред вама?“

__________________________________________________________

         ВАНЗЕМАЉЦИ су посетили Земљу и још увек су овде, рекао је професор Универзитета Станфорд Гари Нолан на тематској конференцији у Њујорку, а цитира га Daily Mail.

         Према овом научнику, „вероватноћа да су ванземаљци посетили нашу планету је сто посто“.

         Нолан чак сугерише да су људи већ сретали ванземаљце, али да, попут јужноамеричких племена која су прва видела шпанске бродове, нису у њима видели ништа `натприродно`.

         Професор Стенфорда замишља и овакво пропитивање приликом сусрета људи и ванземаљаца који говоре:

         „Колико вас је довољно паметно да зна шта сада гледате? Да ли у његовом правом облику видите ово што је пред вама? Уочавате ли аномалне скокове показатеља?".

         Нолан је открио да је присуствовао саслушањима о ванземаљском животу у Конгресу САД и навео да познаје људе који су укључени у „програме обрнутог пројектовања оборених (ванземаљских) летелица“.

         По његовом мишљењу, чак и мали фрагмент знања добијеног као резултат тих студија може довести до праве техничке револуције.

         Daily Mail је објавио и да је ЦИА укључила Нолана у истрагу о „хаванском синдрому“ и анализирање материјала за које се може претпоставити да су их „оставили НЛО-и“.

         Нолан се огласио на таласу обновљеног интересовања у САД за ванземаљским животом.

          Група научника са Универзитета Калифорније изнела је хипотезу да ванземаљци могу да ступе у контакт са Земљом већ 2029. године.

 

 

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари