Француски телеканал BFM: Путин самоуверен и две године од почетка рата у Украјини

ОЧЕКИВАНЕ РЕАКЦИЈЕ НА ЗАПАДУ НА МЕГА-ИНТЕРВЈУ ВЛАДИМИРА ПУТИНА АМЕРИЧКОМ НОВИНАРУ ТАКЕРУ КАРЛСОНУ 

* Немачки магазин Compact: Ово је већ један од интервјуа године. Такер Карлсон је поставио рекорд својим интервјуом са Путином. Само једна од његових најава интервјуа имала је 100 милиона прегледа

* The Washington Post: Шеф Кремља је искористио прилику да представи Русију као земљу окружену НАТО и ЦИА која делује у самоодбрани

* Немачки телеканал N-TV: Поводом украјинског сукоба, руски председник је говорио као човек уверен у своју победу

* Амерички телеканал CNN: Карлсон је руском лидеру дао потпуну слободу да манипулише јавношћу" и исприча своју страну приче, што је била велика пропагандна победа Путина

* The Washington Times: Нередиговани разговор дао је Путину ретку платформу да опише свет из перспективе Кремља и он је то у потпуности искористио

______________________________________________________________

         ЗАПАД је очекивано одреаговао на мега-интервју Владимира Путина америчком новинару Такеру Карлсону.

         Све што је под контролом либерала и „дубоке државе“ – на нож, у најбољем случају – са омаловажавањем. Остали: са пажњом и знатижељом, понека и са одобравањем.

          The Washington Post :

         Путин je правио примедбе Карлсону кад год је покушао да прекине његову ревизионистичку историјску тираду. Очито изнурен наметљивом конспирологијом руског лидера и његовим замеркама Западу, захвалио му се и поростио, а интервју ни издалека није онако сензационалним као што је је хвалио.

          Немачки магазин Compact:

         Ово је већ један од интервјуа године. Такер Карлсон је поставио рекорд својим интервјуом са Путином. Само једна од његових најава интервјуа имала је 100 милиона прегледа.

Аустријски лист Exxpress:

         Један победник се већ зна. То је Карлсон.

Британская The Guardian:

         Интервју је означио нови ниво срама за Карлсона.

          The Washington Times:

         Нередиговани разговор дао је Путину ретку платформу да опише свет из перспективе Кремља и он је то у потпуности искористио.

The Wall Street Journal:

         Карлсонов интервју дао је Путину прилику да директно разговара са Американцима у ударном термину. У дану када су у америчком Сенату почели преговори о додатној помоћи Украјини. Путин је такође добио прилику  да подигне рејтинг у својој земљи и да покаже да се и даље може чути на Западу.

          The Daily Telegraph:

         Руски председник је свој дуго очекивани интервју започео са више него 30-минутном лекцијом историје задивљеном Такеру Карлсону.

The Washington Post:

         Шеф Кремља је искористио прилику да представи Русију као земљу окружену НАТО и ЦИА која делује у самоодбрани.

Британски лист Daily Mail:

         Путин је дао сензационалну изјаву да је мировни споразум о Украјини био безмало постигнут. Притом је оптужио Запад да жели да настави рат што је дуже могуће.

          Немачки телеканал N-TV:

         Поводом украјинског сукоба, руски председник је говорио као човек уверен у своју победу.

Француски телеканал BFM:

         Путин је самоуверен и две године од почетка рата у Украјини.

Америчка новинска агенција Bloomberg:

         Током више од два сата, Карлсон се мало трудио да противречи Путину који је износио аргументе зашто су Сједињене Државе и њихови савезници криви за рат у Украјини.  

          Амерички Rolling Stone:

         Интервју је протекао баш онако како су сви очекивали. Путин је продемонстрирао са којом лакоћом може у потпуности да надјача једног од најистакнутијих представника америчких медија.

          Амерички телеканал CNN:

          Карлсон је руском лидеру дао потпуну слободу да манипулише јавношћу" и исприча своју страну приче, што је била велика пропагандна победа Путина.

 

 

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари