У Москву „топлије обучен“

ЧАВЕЗ ЋЕ ПОСЕТИТИ РУСИЈУ КРАЈЕМ ОВЕ ИЛИ ПОЧЕТКОМ 2012. ГОДИНЕ

  • Чавес је 9.  јуна 2011.  у Хавани оперисао карлични апсцес. Након десет дана урађена му је још једна операција - тада му је одстрањен малигни тумор на дебелом цреву

  • Чавез се нашалио да ће током посете Русији морати да се топлије обуче пошто после хемотерапије има сасвим мало косе

     КАРАКАС, Преседник Венецуеле Уго Чавез је изјавио да може да посети Русију већ крајем ове или почетком 2012. године.

      «Захваљујем се на позиву да посетим Русију. Можда ће се то десити већ крајем године или почетком следеће» - рекао је Чавез после разговора са шефом Министарства иностраних послова Русије Сергејем Лавровом у главном граду Венецуеле.

      Чавез се нашалио да ће током посете Русији морати да се утопли. «Мораћу се топлије обући пошто имам сасмвим мало косе»  - рекао је венецуелански лидер који се пред новинарима појавио потпуно ћелав после хемотерапије.

     Чавез је 9.  јуна 2011.  у Хавани оперисао карлични апсцес. Након десет дана урађена му је још једна операција - тада му је одстрањен малигни тумор на дебелом цреву.

      «Присуство Русије у Латинској Америци је веома важно. За нас је част што је господин Лавров посетио нашу земљу» - изјавио је лидер Венецуеле.

      Шеф МИП-а Русије Сергеј Лавров истакао је да су у Русији увек срећни кад им у госте долази председник Венецуеле и додао да ће до краја године бити одржана седница руско-венецуеланске међувладине комисије.

     Одговорајући на питања новинара, Чавез је прокоментарисао ситуацију у Либији. Речима: «Без обзира на ситуацију у Либији, нема оправдања за напад (побуњеника на Триполи). То је претња миру» - истакао је председник Венецуеле. 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари