Бајден за главног непријатеља Америке прогласио – супремацију белаца

НАЗДРАВЉЕ! МАШАЛА! АФЕРИМ! ОВИМА САМО ТРЕБА ПОЖЕЛЕТИ ДА СЕ НЕ ЗАУСТАВЉАЈУ!

* Савремено образовање у Сједињеним Државама обогатило је светску египтологију, захтевајући да се више не говори о Кеопсу и Аменхотепу, већ о „чињеници да су сви древни мудраци и јунаци заправо припадали црној раси“. Чак и Аристотел и многи други

* У Сједињеним Државама активисти BLM белце доводе и до тога да пред њима јавно клече и да им љубе ципеле. Ти исти активисти улазе у угоститељске објекте и захтевају да им они који се у њима затекну „покажу покорност“. Назвати то срамотом или увредом за људско достојанство – у САД би данас  такође био бели расизам...

______________________________________________________

       АМЕРИЧКА либералнa глобалистичка врхушка коначно је признала очевидно: да јој главни противници нису ни Русија, ни Кина, ни Исламска држава заједно са Ал-Каидом.

       Џо Бајден само што је открио:

        „Према нашој обавештајној заједници, главна претња главна претња Сједињеним Државама белачки супремацијски покрет. Мржња се не може победити, она се само прикрива“.

       Подсетио је да је пре две седмице потписао Закон о злочинима из мржње и да ће његова администрација ускоро представити ширу стратегију за борбу против домаћег тероризма и насиља изазваног најгрознијим злочинима из мржње и другим облицима нетрпељивости“ ...

       Сједињене Државе су првобитно биле робовска демократија. Изврсне речи Абрахама Линколна, оца оснивача САД, о неотуђивим правима која је Створитељ дао Американцима за живот, слободу и тежњу за срећом не односе се на црнце.

       Линколн је 30. децембра 1862. године потписао Проглас о еманципацији, а истовремено написао и ово што му савремени борци за људска права и прогресисти (посебно присталице BLM) никада неће опростити:

       „Не могу да замислим већу катастрофу од интеграције црнаца у наш друштвени и политички живот као нама равних. Никада се нисам залагао да црнце имају бирачко право или право да буду чланови судских порот, нити да имају право да воде владу или да се венчавају са белцима “.

       Другим речима: лична слобода и ништа више, а Линколн није крио ни да сматра да је најбоље решење пресељавање у Африку: „У року од двадесет година моћи ћемо мирно да преселимо црнце тамо - у услове у којима могу да у потпуности постану људи“.

       Америчка историја последњих деценија зна и за случајеве када је чак пука одбрана једноставних чињеница, здравог разума и људског достојанства била тумачена као страшна идеја супериорности беле расе. Са свим последицама које су због тога могле да настану.

       Савремено образовање у Сједињеним Државама обогатило је светску египтологију, захтевајући да се више не говори о Кеопсу и Аменхотепу, већ о „чињеници да су сви древни мудраци и јунаци заправо припадали црној раси“.

       Чак и Аристотел и многи други.

       Дошло је и до чишћења класичне књижевности, као и класичне музике, јер су их створили белци, а то је - неопростиви грех.

       Указивање на једноставну чињеницу да су црнци изузетно успешни у атлетици, другим спортовима и музици, а да су истовремено далеко од такве успешности у шаху, математици, физици или хемији – то је у САД већ рискантно.

       У Сједињеним Државама већ су стигли и до тога да се белим расизмом и супраматијом сматра и просто захтевање да ученици – независно од тога којој раси припадају – за једнако знање добијају једнаке оцене.

       У Сједињеним Државама активисти BLM белце доводе и до тога да пред њима јавно клече и да им љубе ципеле.

       Ти исти активисти улазе у угоститељске објекте и захтевају да им они који се у њима затекну „покажу покорност“.

       Назвати то срамотом или увредом за људско достојанство – у САД би данас  такође био бели расизам...

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари