Славни режисер Оливер Стоун Американцима: Поводом Боинга 777 не верујте медијима САД!

ПОЗВАО ИХ ДА СЕ УПОЗНАЈУ СА АНАЛИЗАМА РОБЕРТА ПЕРИЈА

И ПЕПЕ ЕСКОБАРА О ОБАРАЊУ МАЛЕЗИЈСКОГ АВИОНА

Оливер Стоун

        ЛЕГЕНДАРНИ холивудски режисер Оливер Стоун позвао је Американце да поводом обарања малезијског авиона на истоку Украјине не верују „на реч“ америчким медијима који за то оптужују Русију.

        На својој Фејсбук-страници, Стоун је посаветовао Американцима да се потруде да се упознају са „алтернативним тачкама гледишта оних новинара који на катастрофу Боинга 777 компаније Malaysia Airlines гледају дубље него што то чини четврта власт САД“.

        Посаветовавши сународницима да се упознају са анализама познатих америчких новинара и аналитичара Роберта Перија и Пепе Ескобара, Стоун је подвукао: „Било би веома добро да то урадите. После масовног напада од стране масмедија, покушајте да се упознате са узбудљивим истраживањима те двојице часних новинара који проблем истражују дубље него што чини наша четврта власт која се бави пропагандом“.

        Пери и Ескобар су, поред осталог, упозорили да власти САД намерно своје грађане „бомбардују“ таквим количинама информација да би им наметнуле званичну позицију Вашингтона. А при том - указао је Стоун - не нуде никакве реалне доказе.

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари