НАПОЛИТАНО: Обамино деловање почиње да личи на „безумље без преседана”

АНАЛИТИЧАР FOX NEWS CHANNEL ТВРДИ ДА ЈЕ ОБАМА СВОЈИМ АГЕНТИМА НАРЕЂИВАО ДА ДОВОДЕ У ЗАБЛУДУ ЧАК И КОНГРЕС САД

  • Бивши судија Врховног суда државе Њу Џерси Ендрју НАПОЛИТАНО: „Обамини агенти су распалили револуцију у Либији која је довела до убиства лидера те земље, потом и до убиства амбасадора САД и на крају и до евакуације амбасаде САД. Резултат деловања САД у Украјини су активни отпор устаника, фиктивни избори и смрт стотина путника авиона који је пао на територију Украјине”

         БИВШИ судија Врховног суда државе Њу Џерси – Ендрју Наполитано који је судски аналитичар америчке телевизије Fox News Channel – оценио је да деловање Барака Обаме у последње време почиње да личи на „безумље без преседана” које чини „главни злочинац”.

         Означио је шефа државе одговорним за „необуздано и антиуставно шпијунирање свих Американаца све време”. Нагласио је да је Обама „својим агентима наређивао да лажу и доводе у заблуду народ, чак и Конгрес САД”.

         Наполитано је посебно критиковао Обамину спољну политику, оптуживши председника САД за провоцирање војних конфликата у неколико земаља.

         „Обамини агенти су распалили револуцију у Либији која је довела до убиства лидера те земље, потом и до убиства амбасадора САД и на крају и до евакуације амбасаде САД. Он је слао тајне агенте ЦИА у Јемен и Пакистан и упућивао беспилотне летелице да у тим земљама убијају невине људе. Резултат деловања САД у Украјини су активни отпор устаника, фиктивни избори и смрт стотина путника авиона који је пао на територију Украјине” – нагласио је Наполитано.

         Открио је да су по наредби из Беле куће били уништени документи пореске службе САД који су потврђивали да су политички опоненти Барака Обаме били оштрије опорезовани него његови савезници.

         Наполитано је оценио да је одстрањивање Обаме од власти најбоље решење за Америку.

         „То је наше једино преостало уставно право да сачувамо своју слободу”.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари