Медведев: Украјина ће бити уништена као некада Содома и Гомора

СССР ЈЕ ИМАО АТЕИСТИЧКУ ВЛАСТ, АЛИ НИЈЕ ЗАБРАЊИВАО РЕЛИГИЈЕ КАО КИЈЕВСКИ РЕЖИМ

* Казна неће стићи у далекој будућности. Казна ће бити земаљска, сурова и болна и десиће се ускоро. А истинска Православна Црква у бившим украјинским земљама заблистаће у својој некадашњој величини

* „Сада Украјину води  створење зависно од дроге и без верске идентификације. У Украјини се више не ради о деловању јеретика и њихових следбеника, као у доба Арија, Аполинарија Лаодикијског или цариградског епископа Македонија. У Укрсјини је на власти потпуни сатанизам, који исповедају кокаинско створење и његове присталице. Њих активно подржава „цивилизовани Запад“ како би нанео максималну штету Русији и њеним грађанима

_____________________________________________________________

          БИВШИ председник Руске Федерације и заменик председника Савета безбедности Дмитриј Медведев прокоментарисао је закон кијевског режима о потпуној забрани Украјинске православне цркве.

          Прво је оценио: „Смрдљиво трули украјински режим одлучио је да надмаши атеизам совјетског периода. СССР, иако је био атеистичка земља, није забрањивао религије. Неонацистички пси одлучили су да потпуно забране Украјинску православну цркву Московске патријаршије.

          - Ту подлу причу, као што знате, започео је Порошенко. Да би задовољио сопствене амбиције и да би био изабран за председника Украјине, договорио се са Западом да разбије православље и створи јеретичку Православну цркву Украјине. Познати су јавности „јерарси“ те „цркве“. Њихово место никако није на проповедаоници. Били су прилично успешни макрои који су се бринули о кијевским политичким проституткама. Јасно је да од те идеје није било ништа: Украјинци нису напустили УПЦ МП.

          - Сада Украјину води  створење зависно од дроге и без верске идентификације. У Украјини се више не ради о деловању јеретика и њихових следбеника, као у доба Арија, Аполинарија Лаодикијског или цариградског епископа Македонија. У Укрсјини је на власти потпуни сатанизам, који исповедају кокаинско створење и његове присталице. Њих активно подржава „цивилизовани Запад“ како би нанео максималну штету Русији и њеним грађанима.

           Медведев је закључио: Све ово неће по Украјину проћи тек тако. Та земља ће бити уништена као Содома и Гомора, а њени демони ће неминовно пасти. Казна их неће стићи у далекој будућности. Казна ће бити земаљска, сурова и болна и десиће се ускоро. Јер је речено: „Тада их Исус удари и поби их и обеси их на пет дрвета; и висили су на дрвећу до вечери“ ( Исус Навин 10:26 ). А истинска Православна Црква у некадашњим украјинским земљама заблистаће у својој некадашњој величини.

 

 

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари