Царјов: Продор је успео јер је иза првих 1.000 украјинских војника границу прешло још 10.000

СИРСКИ СЕ ПОХВАЛИО ЗЕЛЕНСКОМ ДА УКРАЈИНЦИ КОНТРОЛИШУ ОКО 1000 КМ2 КУРСКЕ ТЕРИТОРИЈЕ

* Немачки зналац стања на украјинским фронтовима, проукрајински оријентисани војни аналитичар високотиражног дневног листа Bild Јулијан РЕПКЕ: Снаге кијевског режима биће истеране из Курске области

* Познати Рус из Украјине Владимир СКАЧКО: Већ сада је многима јасно да ће почетни неоспорни тактички успех Украјине и колективног Запада, који стоји иза ње, резултирати не само потпуним поразом инвазионих јединица Оружаних снага Украјине, већ и стратешким поразом њихових крвавих компањона који су прибегли чистом терору. Ниједан од циљева инвазије на Курску област неће бити остварен

________________________________________________________________

          ОРУЖАНЕ снаге Украјине контролишу 1.000 квадратних километара руске територије - изјавио главнокомандујући украјинске војске Александар Сирски.

          Он је на састанку штаба председника Украјине рекао да украјинска војска „контролише неколико округа Курске области“, али није навео којих.

          Према речима вршиоца дужности гувернера Курске области Алексеја Смирнова, под контролом украјинске војске је 28 насеља. Додао је да је дубина продора непријатеља била 12 км, а у ширину - 40 км.

          Упркос томе, познати немачки зналац стања на украјинским фронтовима - проукрајински оријентисани војни аналитичар високотиражног дневног листа Bild Јулијан Репке - оценио је да ће снаге кијевског режима бити истеране из Курске области.

          Бивши председник парламента Новоросије Олег Царјов објасио је како је овакав продор Украјинаца у Курску област био могућ.

          Прво је указао да Велика Британији игра своју игру у Украјини, независно од Вашингтона, и да упад планирали и координирали „они који раде за Лондон“. Па наставио:

          — Хиљаду људи, које је првобитно апострофирао наш Генералштаб, то је била тек претходница за скретање пажње, а за њом је кроз откривене бреше ушло још око 10 хиљада војника украјинских оружаних снага и плаћеника. Могуће је да ће доћи и нови.

          А други познати Рус из Украјине Владимир Скачко иступио са овквом прогнозом:

           - Већ сада је многима јасно да ће почетни неоспорни тактички успех Украјине и колективног Запада, који стоји иза ње, резултирати не само потпуним поразом инвазионих јединица Оружаних снага Украјине, већ и стратешким поразом њихових крвавих компањона који су прибегли чистом терору. Ниједан од циљева инвазије на Курску област неће бити остварен.

 

 

 

 

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари