Дугин: Сједињене Државе су сада најближе почетку операције Хаос

УКЛАЊАЊЕ БАЈДЕНА ИЗ ПРЕДСЕДНИЧКЕ ТРКЕ ПОРАЗ ЈЕ ПОСТТРАМПОВСКЕ ПОЛИТИКЕ ЛИБЕРАЛА-ГЛОБАЛИСТА

"Камала Харис сигурно ће изгубити од Трампа

јер је њихов потенцијал апсолутно неупоредив"

* Оптужница против Џоа Бајдена је одавно припремана, а сада је поднета. Остаје само да се сачека завршетак законских процедура

* Долази крај Зеленског. Биће приморан или да бежи или некако одступи. У сваком случају, престаће да буде фактор или ће постати само негативан фактор у америчкој политици. Он је важан само за Трампа и то као негативна фигура. Као онај који је подрио утицај Сједињених Држава, а не ојачао хегемонију Запада.

_______________________________________________________________

          Аутор: Александар ДУГИН

          БАЈДЕНОВО одстрањивање из изборне трке јепризнање неуспеха посттрамповске политике америчких демократа.

          Признање да су изабрали погрешног.

          Признали су такође: да су тек сасвим недавно схватили да су подржавали старца који је потпуно излапео, па настоје да хитно исправе ситуацију.

          Тренутна ситуација је много више од повлачења из председничке трке Џоа Бајдена. То је слом политике демократа и глобалиста који су стајали иза њих. То је признање да су у суштини зашли у ћорсокак.

          Камала Харис, ако буде номинована за шефа државе, а то још није извесно, сигурно ће изгубити од Трампа, јер је њихов потенцијал апсолутно неупоредив.

          Сами амерички стручњаци за њу кажу да је изузетно  глупа и да је заузела место потпредседника САД због свог расног порекла.

          Украјина ће због свега што се догађа у САД једноставно избледети и отићи у други план. Јер, тамо не могу да се похвале оним што су урадили и добили покренувши НАТО рат против Русије у Украјини.

          У принципу, сада им је најједноставније да све лоше  припишу Бајденовој деменцији... У ствари, било би логично да се сви злочини у Украјини припишу њему.

          Зеленски ће, у сваком случају, престати да буде фактор или ће постати само негативан фактор у америчкој политици. Он је важан само за Трампа и то као негативна фигура. Као онај који је подрио утицај Сједињених Држава, а не ојачао хегемонију Запада.

          Зеленски је заправо нанео непоправљиву штету америчкој спољној политици.

          У ствари, долази крај Зеленског. Биће приморан или да бежи или некако одступи.

          Није случајно што је почео да говори о мировним преговорима.

          Оптужница против Џоа Бајдена је одавно припремана, а сада је поднета. Остаје само да се сачека завршетак законских процедура.

           Све у свему, сада је много ближе почетку операција Хаос.

 

 

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари