Лажно злато је ту, где је право злато?

Да ли су САД направиле једну од највећих превара у историји вредну 600 милијарди долара?

 * У октобру месецу 2009.године Кинези су примили испоруку златних полуга. Званичници Народне банке Кине наложили су рутинску проверу примљеног злата. Стандардна процедура је да се полуга избуши на четири места како би се урадила анализа чистоће злата. И, кинеско запрепашћење је било огромно кад се испоставило да је злато лажно

* Реч је била о полугама од тунгстена (који је метал чија тежина је приближна тежини и густини злата по јединици тежине) које су биле позлаћене са два микронска слоја правог злата

* Реч је о количини од 5.600 до 5.700 полуга, тежине 400 унци свака! По шифрама и ознакама на полугама овог „злата“ видело се да је земља порекла САД и да су биле ускладиштене у Форт Ноксу

* У време председника Била Клинтона, произведено је између 1.3 и 1.5 милиона полуга тунгстена, тежине 400 унци, „врхунског квалитета,“ што је чинило укупно око 16.000 метричких тона полуга

* Цена производње лажне полуге од 400 унци тунгстена са двоструким слојем позлате (да рентген не би открио тунгстен) је око 50.000 долара али се све то надокнађује ценом полуге која се продаје као златна за готово 400.000 долара, што даје огроман профит, јер фунта тунгсатена кошта око 30 долара, док је фунта злата тренутно око 12.000 долара

* Може ли Србија да тражи своје злато назад? Не може, зато што није вратила дуг, који је сада скоро 30 милијарди виртуелних новчаница

Пише:  Милан Видојевић 

          СВЕ што је скривено, биће откривено, да парафразирам једну библијску истину, па тако и прича о лажном злату није могла дуго да остане скривена. О томе пишем тек данас јер безнадежно очекујем да неки од наших медија, гиганата писане речи и покретних слика, разобличи један од највећих финансијских и политичких скандала новије историје.

          Могао бих да чекам до старачког дома и не бих дочекао. Као да не знам да наше медије воде мишеви из својих малих духовних јазбина, као уосталом и нашу државу. Само у цртаном филму миш повуче мачора за бркове, а у стварности је то фантастика. Елем, да не дужим с уводом, скандал је из 2009.године.

          У октобру месецу 2009.године Кинези су примили испоруку златних полуга као регуларну размену између земаља које тргују и када је потребно изравнати „биланс трговине.“ Већину светске трговине златом надгледа посебна организација са седиштем у Лондону, по имену ЛБМА (London Bullion Market Association) и веома пази да се трговина златом одвија по строгим, прописаним правилима. Зато је невероватно да је до скандала уопште дошло.

___________________________________________________________________________

 Разбешњели Кинези су обавестили све берзе, важне светске институције и покренули независну истрагу...“

___________________________________________________________________________

          Званичници Народне банке Кине наложили су рутинску проверу примљеног злата. Стандардна процедура је да се полуга избуши на четири места како би се урадила анализа чистоће злата. И, кинеско запрепашћење је било огромно кад се испоставило да је злато лажно! Реч је била о полугама од тунгстена (који је метал чија тежина је приближна тежини и густини злата по јединици тежине) које су биле позлаћене са два микронска слоја правог злата!

          Реч је о количини од 5.600 до 5.700 полуга, тежине 400 унци свака! По шифрама и ознакама на полугама овог „злата“ видело се да је земља порекла САД и да су биле ускладиштене у Форт Ноксу.

          Разбешњели Кинези су обавестили све берзе, важне светске институције и покренули независну истрагу, која је открила следеће:

          Пре око 15 година, у време председника Била Клинтона, произведено је између 1.3 и 1.5 милиона полуга тунгстена, тежине 400 унци, „врхунског квалитета,“ што је чинило укупно око 16.000 метричких тона полуга!

          Око 640.000 комада ових тунгстен „лажњака“ је пресвучено златом и послато у Форт Нокс, где се чувају „златне резерве“ САД.  Остатак је такође пресвучен златом и полако пуштен на светско тржиште злата и немогуће је да га је извела нека „група фалсификатора,“ већ је реч о озбиљном државном подухвату.

          Прво је потребно прецизно одмерити димензије полуге: горња површина 255 x 81 мм, доња површина 236 x 57 мм, дебљина 37 мм.

          Тежина минимум - 350 финих унци злата, максимална тежина 430 финих унци злата.

          Чистоћа злата се креће у распону 995.0 – 999.9/1000.

          Ознаке: серијски број, жиг рафинерије, финоћа у четири цифре, година производње у четири броја.

Форт Нокс

___________________________________________________________________________

Да се нешто дешава на тржишту злата могло се наслутити у априлу 2004.године. Необично саопштење стигло је из NM Ротшилд и Синови Лтд, огранка инвестиционе банке Ротшилд, да се ова банка повлачи из трговине берзанским робама, укључујући злато.

___________________________________________________________________________

          Цена производње лажне полуге од 400 унци тунгстена са двоструким слојем позлате (да рентген не би открио тунгстен) је око 50.000 долара али се све то надокнађује ценом полуге која се продаје као златна за готово 400.000 долара, што даје огроман профит, јер фунта тунгсатена кошта око 30 долара, док је фунта злата тренутно око 12.000 долара.

          Да се нешто дешава на тржишту злата могло се наслутити у априлу 2004.године. Необично саопштење стигло је из NM Ротшилд и Синови Лтд, огранка инвестиционе банке Ротшилд, да се ова банка повлачи из трговине берзанским робама, укључујући злато.

          Многи су се тада питали зашто, а Ротшилд банка није објаснила овај потез. Сви су мислили да је реч о промени стратегије овог финансијског гиганта али данас је ствар јаснија.

          Вероватно је Ротшилд банка сазнала за ову операцију и свесна величине скандала који ће избити једног дана, повукла се из трговине златом, како не би била умешана. У јануару 2004. државно тужилаштво у Њујорку започело је истрагу на Берзи роба Њујорк, NYMEX, против Стјуарта Смита, вишег потпредседника за операције берзе, тражећи од њега списак свих серијских бројева златних полуга продатих на берзи протеклих година, како би се утврдило да ли је било промета полуга са америчким ознакама које би показале да су америчке топионице „произвеле“ више златних полуга од укупне домаће производње злата.

          Управо је Смит тај који води прецизну евиденцију о свим полугама које се појављују у промету. Нажалост, подаци су нестали јер је неко провалио у Смитову канцеларију. Смит је због шока отишао на „административни одмор“ и просто нестао из јавности. Тако је истрага остала тамо где је и почела, на нули.

Америчке резерве злата у Форт Ноксу

___________________________________________________________________________

„Године 2008. избио је скандал који је претходио кинеском. Централна банка Етиопије продала је милионски вредну количину злата Јужној Африци. Контрола у Јужној Африци открила је да је реч о лажном злату и вратила га је Етиопији.

___________________________________________________________________________

          Сад се истрага окренула против Банке федералних резерви, од које је тражено да достави податке о трговини златом, од 1990.године до тренутка тражења података.

          Извештај је био готов априла 2008.године, документ је имао 173 стране али је велики део извештаја био прецртан црном бојом јер је задирао у питања националне безбедности, па се из преосталог, „читљивог“ дела извештаја није могло закључити ништа од онога што је ГАТА тражила, по основу Закона о слободи информација.

          Те исте 2008.године, избио је скандал који је претходио кинеском. Централна банка Етиопије продала је милионски вредну количину злата Јужној Африци. Контрола у Јужној Африци открила је да је реч о лажном злату и вратила га је Етиопији. Онда је дошао скандал с Кином и сада се не може говорити о случајности.

          САД су произвеле лажно злато вредно 600 милијарди долара и варајући партнере широм света покушале да га продају.

          Кад је морал САД у питању, овакви случајеви ме не чуде. Од античког Рима нема неморалније државне творевине од САД. Све је дозвољено: геноцид, бацање атомских бомби, уцене, преваре свих врста, издаје, све са циљем доминације светом.

          Лудаци који воде САД и осмишљавају ове дијаболичне планове су реинкарнирани демони, пали анђели, спремни на све да поробе човечанство. Чуди ме само да лажне полуге нису произвели од осиромашеног уранијума, како би купци лажног злата поумирали пре него што открију превару.

          Шта је циљ ове преваре? На површини, све је јасно, штампати хиљаде милијарди долара без покрића и продати лажно злато у хиљадама тона.

Федералне Резерве

___________________________________________________________________________

 Ако долазе Нибиру и стари господари, шта је логичније него да их њихови земаљски клонови дочекају са светским резервама злата, као својим поклоном?

___________________________________________________________________________

          Није ми довољно „економистичко“ објашњење, има ту још нешто. Где је ПРАВО злато, ко га склања, из којих намера, има ли у сулудим плановима владара из сенке места за најлуђи од свих лудих планова?

          Да ли пратите хистеричну медијску помаму (првенствено) америчких медија о „доласку“ Нибируа, или Планете X, или астероида Еленин, 2012.године у близину Земље, и катастрофалних последица које ће изазвати?

          Ко није читао „12. планету“ Захарија Сичина, кратко објашњење. Ова технолошки супериорна рептилоидна раса, која је почетак људске цивилизације на Земљи, дошла је овде у потрази за златом, како би га користила за побољшање атмосфере своје планете. Ако долазе Нибиру и стари господари, шта је логичније него да их њихови земаљски клонови дочекају са светским резервама злата, као својим поклоном?

          Мислите да сам ја луд? Ако и јесам, има луђих од мене, довољно су луди да владају светом по сваку цену и да испробају све своје лудачке планове, међу које би спадао и овај?

          Да се вратимо у „нормалу.“ Где су златне резерве Србије?  У Србији сигурно нису.

          Вероватно су дате у залог у Банку за поравнање у Швајцарској, као гаранција за кредите ММФ које добијамо. Њихова логика је генијална – узели су право злато и позајмили нам виртуелни зелени папир звани долар, на који ћемо да плаћамо камату, чинимо политичке уступке, изгубимо Косово и Метохију и бацимо сопствену децу у дужничко ропство.

___________________________________________________________________________

Зато више нема златне резерве, зато се прави лажно злато, што је слика задње фазе моралног распада наркомана који вади златне зубе из мамине протезе да купи дрогу.

 ___________________________________________________________________________

          Наши „генијалци,“ за прегршт перверзног задовољства званог власт, уништили су сопствени народ. Али, да ли Србија може да тражи своје злато назад? Не може, зато што није вратила дуг, који је сада скоро 30 милијарди виртуелних новчаница.

          Чак и да га неки председник у далекој будућности врати, проћи ће као Чаушеску, јер намирење дуга није предвиђено, само дуговање је дозвољено, до задње капи крви.

          Постоји још једна лудачка теорија где је право америчко злато. Неки су уверени да је већ две стотине година центар прања новца од дроге „Hong Kong and Shanghai bank“ у Хонг Конгу.

          Такви сматрају да управо ова банка, са филијалама по целом свету, пере новац од дроге у злато, јер произвођачи опијума у „Златном троуглу“ и „Златном полумесецу“ траже искључиво злато за своју робу. „Комитет 300“ је своју светску моћ изградио на дроги, америчка привреда израсла је на „конопљи“ а не на индустрији.

          Сада је у ситуацији да се спашава као некада, даје се злато за дрогу, дрогу се продаје на улицама света, милијарде долара мења за злато, које носи у Хонг Конг, купује нову дрогу и тако већ 50 година. Зато више нема златне резерве, зато се прави лажно злато, што је слика задње фазе моралног распада наркомана који вади златне зубе из мамине протезе да купи дрогу.

          Имате бољи сценарио? Напишите га и пошаљите.

                                            

  (наставиће се)

                                                                                          


Слични садржаји

Коментари