У све америчке школе стигао документ који пропагира и намеће култ ЛГБТ

НАСТАО ЈЕ У АГЕНЦИЈИ ЗА КОНТРОЛУ И ПРЕВЕНЦИЈУ БОЛЕСТИ КОЈА ЈЕ У СИСТЕМУ МИНИСТАРСТВА ЗДРАВЉА САД

* Персоналу свих школа се `препоручује` да избегава речи које указују на пол детета, да свуда окачи визуелну пропаганду, да буде у сталном контакту са активистима који промовишу ЛГБТ агенду

* Сви запослени у школама морају да попуне упитник из којег ће бити јасно у којој категорији ЛГБТ промотера припадају – највишој, средњој или веома слабој

_______________________________________________________

       ПОЈАВИО се документ који намеће прави ЛГБТ терор по америчким школама. Свим, и приватним и јавним.

       Терор, иако барата са препорукама а не обавезујућим инструкцијама и  рецептима, али су препоруке такве да – као ексер у чело – у главе америчких ђака „укуцавају“ обавезни култ хомосексуалаца, трансгендера и многих других.

       Тај документ од наставника и осталог школског особља тражи да ђацима обезбеде неопходне приручнике (за ЛГБТ терор) за све разреде, да избегавају речи које указују на пол детета, да свуда окаче визуелну пропаганду, да буду у сталном контакту са активистима који промовишу ЛГБТ агенду.

       Сви запослени у школама морају да попуне упитник из којег ће бити јасно у којој категорији ЛГБТ промотера припадају – највишој, средњој или веома слабој.

       Документ је огроман, са обиљем табела, слика и осталог.  

       Једнако је интересантно и важно:  где је настао?

       У CDC - Центру за контролу и превенцију болести који је федерална агенција формално потчињена Министарству здравља САД.

       Али, какве везе има та агенција са школским образовањем и са промоцијом нетрадиционалних односа?

       CDC је повезан са много чиме у Сједињеним Државама и није извесно – ко је ту коме подређен.

       Клонови CDC се могу открити у многим државама,  а на колективном Западу такве услуге играју, благо речено, невероватну улогу у животу друштва и државе. Та улога није нужно назначена у њиховим статутарним документима и сервисним упутствима, а сам CDC има 11 хиљада запослених широм Америке, са буџетом од десет милијарди долара.

       CDC је само кључни део механизма који западном (и далеко од само западном) свету намеће нов и ужасан начин живота кроз медицински терор или, рецимо, кроз наметање обавезне медицине у функцији промене начина живота стотина милиона људи.

       Ово треба знати да би се схватило какав свет хоће да нам силом наметну наредних година.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари