Тулси Габард: Врхушка Демократске партије и Бајден верују да су - Бог

НАГЛАСИЛА: ВАЖНО ЈЕ ДА ЉУДИ СХВАТАЈУ ШТА СЕ ЗБИВА И КОЛИКО ЈЕ ТО ОПАСНО

Тулси Габард

* Бивша конгресменка-демократкиња Тукси ГАБАРД упозорила Американце да се елита Демократске партије „поставила на место Бога и да тежи да га уклони из јавног живота САД“

___________________________________________________________

          БИВША америчка конгресменка Тулси Габард је у разговору за The Washington Times критиковала врхушку своје бивше странке, рекавши да се елита Демократске партије поставила на место Бога и да тежи да га уклони из јавног живота САД.

          „Многи од оних на високим руководећим позицијама у Демократској странци – признавали они то или не, били свесни тога или не – верују да су Бог. Они сами себе постављају за врховни ауторитет. Они себе виде као оне који одлучују како ћемо живети своје животе, шта смемо да кажемо, кога смемо да слушамо и како да добијамо информације. Недавно су одлучили да ствари које су објективно истините, као што су биолошке разлике између мушкараца и жена, заправо нису тачне“, рекао је Габард.

          Она је, посебно, критиковала Бајденову администрацију „за коришћење инструмената владе за нападе на различите људе, посебно на хришћане“.

          „Верска слобода је темељни принцип наше земље“, рекла је Габард.

           И нагласила: „Важно је да бирачи знају и разумеју шта се овде дешава и колико опасан начин размишљања стоји иза свега“.


 

 

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари