Трансгендер у сукњи у женском тоалету силовао ученицу – демократе изгубиле изборе у Вирџинији

АМЕРИЧКИ УЛТРАЛИБЕРАЛИ УБИРУ ГОРКЕ ПЛОДОВЕ СВОЈЕ ЕКСТРЕМНОСТИ И БАЈДЕНОВЕ ВЛАДАВИНЕ

Нови гувернер Вирџиније Глен јангкин

* Школска управа и локалне власти покушале су да заташкају скандал. Отишли су у томе тако далеко да је отац жртве био ухапшен! И то је утицало да за гувернера те државе буде изабран републиканац Глен Јангкин

* У Тексасу и Пенсилванији, републиканци су победили на изборима за локалне парламенте. У либералном Њу Џерсију, републикански кандидати су такође наступили успешно, чак су умало победили, иако то од њих нико није очекивао

* У Минеаполису – граду у којем је убијен Џорџ Флојд којег су претвориле у своју `икону` - демократе изгубиле на референдуму о укидању полиције, а тражиле да се уместо полиције уведе „служба социјалне заштите“

_________________________________________________________

       АМЕРИЧКЕ демократе почињу да убиру горке плодове свог ултралиберализма и ултраглобализма.

       Доживели су пораз на изборима у низу америчких држава који је последица и пада рејтинга Џоа Бајдена и његових неуспеха у економској и социјалној политици.

       Најболнији у Вирџинији, где су различите културне поделе ескалирале у месецима који су претходили изборима.

       Демократе-либерале најпапреније је вероватно коштао скандал када је „трансгендер“ у сукњи силовао ученицу у женском тоалету у који је имао легалан приступ.

       Школска управа и локалне власти покушале су да заташкају скандал. Отишли су у томе тако далеко да је отац жртве био ухапшен!

       Добар део јавности у Вирџинији негодовао је и због увођења у школе „критичке расне теорије“ која оптужује институција америчке владе да су деценијама све њене активности биле  усмерене на кршење права црнаца.

       Републиканци су и то активно користили, па је њихов кандидат за  гувернера Вирџиније - 54-годишњи инвестициони банкар Глен Јангкин – на крају победио. Додуше, са малом разликом, али није ни могао са већом јер је у тој држави Џо Бајден победио Трампа освојивши наводно 60 одсто гласова.

       Вирџинија је прилично либерална држава, па републиканци у њој побеђују први пут после 12 година.

       У још либералнијем Њу Џерсију, републикански кандидати су такође наступили успешно, чак су умало победили, иако то од њих нико није очекивао.

       У Тексасу и Пенсилванији, републиканци су победили на изборима за локалне парламенте.

       У Њујорку није било изненађења. За градоначелника је изабран 61-годишњи демократа Ерик Адамс, који је био на челу полицијске управе у Бруклину. Републиканци нису ни „истурили“ свог противкандидата.

       У Минеаполису су демократе изгубиле на референдуму о укидању полиције, а тражиле да се уместо полиције уведе „служба социјалне заштите“. Да о поштовању закона брину „социјални радници који би кроз решавали и сукобе између грађана“.

       Већина то у Минеаполису није подржала, иако је идеја прилично популарна и у либералној јавности тог града у којем је бели полицајац приликом хапшења усмртио црнца Џорџа Флојда којег су демократе претвориле у своју „икону“.

       Американолог Малек Дудаков процењује да управо завршени избори наговештавају да ће републиканци веома добро наступити на међуизборима за Конгрес САД 2022. године.

       „Та битка за Конгрес биће следећа линија фронта у хладном грађанском рату који разара Америку“, наглашава Дудаков.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари