The Washington Times: САД се због Бајденове политике убрзано примичу катастрофи

ЈОШ ТВРДИ: ДЕМОКРАТЕ ВИШЕ НЕ КРИЈУ ПРЕЗИР ПРЕМА САД И ПАТРИОТСКИМ АМЕРИКАНЦИМА

* The Guardian: Унутар америчког друштва расте неповерење у демократске институције. Зато многи грађани купују оружје и признају да су спремни да га употребе против својих политичких противника

_________________________________________________________

       СЈЕДИЊЕНЕ  Државе се убрзано приближавају националној катастрофи због политике председника Џоа Бајдена, оценио је The Washington Times.

       „Бајден је током предизборне кампање обећао да ће ујединити земљу... Aли, он у томе није успео“.

       Вашингтонски лист наводи и да је политика Демократске странке подигла инфлацију на десетогодишњи максимум и довела до наглог раста цена горива.

       Аутор коментара, Шерил Чамли, посебно указује да демократе више не крију презир према Сједињеним Државама и патриотским Американцима.

       „Презир је само постао ружнији под садашњим руководством Беле куће. Оно о чему се раније само шапутало, сада су почели отворено да говоре“, закључује The Washington Times.

       Британски лист The Guardian објавио је да унутар америчког друштва расте неповерење у демократске институције. Штавише, да зато многи грађани купују оружје и признају да су спремни да га употребе против својих политичких противника. А то указује да су САД „на ивици новог унутрашњег сукоба“.

       Према анкети Morning Consult, грађански рат између републиканаца и демократа сматра вероватним 40 одсто Американаца.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари