Мартин Армстронг: САД могу престати да постоје након 2032. – мораћемо да правимо власт од нуле

МРАЧНА ПРОГНОЗА АМЕРИКАНЦА КОЈИ ЈЕ ПРЕДВИДЕО ФИНАНСИЈСКУ КРИЗУ КОЈА ЈЕ ИЗБИЛА 2008.

Мартин Армстронг

* АРМСТРОНГ: Заоштравање ће почети са вероватноћом да ни једна ни друга страна више неће хтети да прихватају изборни пораз. А то може догодити већ на изборима за Конгрес САД 8. новембра. Зато су и предстојећи председнички избори (у новембру 2024-те) под великим питањем због корупције и преваре

____________________________________________________________

       АМЕРИЧКИ аналитичар Мартин Армстронг, који је тачно најавио финансијску кризу 2008. године, сада предвиђа да би Сједињене Државе после 2032. могле да престану да постоје.

       Он је прво нагласио да његове компјутерске симулације указују на могуће велике немире у Сједињеним Државама већ следеће године.  Па наставио:

       „Сједињене Државе неће постојати након 2032. После 2028. и 2029. године мораћемо да поново правимо власт од нуле. Америка се урушава“.

       Како преноси Summit.news, Армстронг је у интервјуу Грегу Хантеру рекао и да су предстојећи председнички избори (у новембру 2024-те) под великим питањем због корупције и преваре.

       Заоштравање ће, по његовој процени, почети са вероватноћом да ни једна ни друга страна више не прихватају пораз. А то може почети већ са изборима за Конгрес САД 8. новембра.

       „Превара на тимизборима биће толика да је готово немогуће да се предвиди... Кад би ти избори били поштени, републиканци би освојили већину и у Представничком (доњем) дому и у Сенату“, рекао је Армстронг.

       Руски сенатор – признати епољнополитички експерт Алексеј Пушков – овим поводом је изнео претпоставку да амерички председнички избори 2024. можда неће бити ни одржани због екстремне ескалације политичке борбе. А да ће саме САД престати да постоје након 2032. због друштвених преврата и финансијског колапса.

       „Такве прогнозе о будућности Сједињених Држава се све чешће чују и већ се из политичке егзотике претварају у нешто озбиљније јер улазеу зону прихватљиве вероватноће“, нагласио је Пушков.

       На конгресним изборима већ је гласало преко 40 милиона Американаца, од укупно 151 милион са правом гласа.

       Око 18 милиона је превремено гласало на бирачким местима, а 22 милиона преко поште.

       Џо Бајден је отео победу Доналду Трампу 2020-те управо захваљујући гласањима „код куће“ и преко поште...

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари