Конгресмен Комер: Изгласаћемо импичмент Бајдену и извести и њега и његову породицу пред лице правде

„ЏО БАЈДЕН ЈЕ ЛАГАО НАЈМАЊЕ ДЕСЕТ ПУТА О СВОЈИМ САСТАНЦИМА И УМЕШАНОСТИ СВОЈЕ ПОРОДИЦЕ У КРИМИНАЛ“

Џејмс Комер

* „Бајдени ће се појавити пред нашим комитетом. Ако то не учине, Конгрес ће их прогласити одговорним. Видећемо ша Бајдени имају да кажу приликом давања исказа. Потом ћемо одлучити како ћемо ту породицу сматрати одговорном за њена недела

* Само гласање о импичменту Бајдену вероватно ћемо обавити у рано пролеће. Што пре, то боље. Све зависи од тога када ће Бајдени бити саслушани. Имамо око 24 особе које желимо да саслушамо и очекујемо да ћемо их саслушати у наредних 45 дана

_____________________________________________________________

          ПРЕДСТАВНИЧКИ (доњи) дом Конгреса САД се нада да ће брзо изгласати импичмент Џоу Бајдену и извести њега и целу његову породицу пред лице правде, изјавио је Џејмс Комер.

          Он је председник Надзорног одбора Представничког дома који усмерава процесе који треба да доведу до импичмента, а тврди да већ постоји више него довољно доказа о Бајденовим кршењима закона и лагањима и да се исто односи и на породицу актуелног шефа државе.

          „Мислим да смо скупили много убедљивих доказа. Председник Сједињених Држава није био искрен према америчком народу. Лагао је најмање десетак пута о својим састанцима и степену умешаности његове породице у криминалне активности. Под криминалним радњама мислим на прање новца, утају пореза, преваре са хартијама од вредности... Листа се наставља у недоглед. А то су све веома тешки преступи – нагласио је Комер - за које би сваки други Американац одавно био у затвору“.

          Оперативно неке најважније сегменте истраге води конгресмен Џим Џордан. Ком ер тим поводом открива:

          „Џордан је на саслушање позвао Лесли Волф. Имамо много питања за њу, јер се њено име стално појављује у случају породице Бајден. Сваки пут када се појави још једна препрека, када интервјуишемо владиног званичника који је требало да истражи овај случај и каже да му је било наређено да се повуче, сви путеви воде до Лесли Волф. Зато за њу имамо много питања. Уверен да ће Џордан обавити веома добар посао током њеног испитивања“.

          Комер посебно наглашава:

           „Бајдени ће се појавити пред нашим комитетом. Ако то не учине, Конгрес ће их прогласити одговорним. Мислим да су докази неодољиви, али знам да постоје две или три особе умерених политичких ставова које и даље желе да виде шта Бајденови имају да кажу приликом давања исказа. Потом ћемо одлучити како ћемо ту породицу сматрати одговорном за њена недела. Само гласање о импичменту Бајдену вероватно ћемо обавити у рано пролеће. Што пре, то боље. Све зависи од тога када ће Бајдени бити саслушани. Имамо око 24 особе које желимо да саслушамо и очекујемо да ћемо их саслушати у наредних 45 дана. Након тога ћемо моћи да завршимо рад у надзорној комисији, која треба да оцени кривична дела и припреми извештај. Извештај ћемо поднети Одбору за правосуђе“.

 

 

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари