Карлсон: Бајденова помоћ Украјини је злочин против САД – неки се веома богате

КОНГРЕСМЕН ТОМАС МЕСИ: КИЈЕВУ ЈЕ 2022. ДАТО ВИШЕ НЕГО ЗА СВЕ НАШЕ ПУТЕВЕ И МОСТОВЕ

* Најпопуларнији ТВ-водитељ Америке Такер КАРЛСОН: Наше помагање Украјини је чисто безумље јер и бивша државна секретарка Кондолиза Рајс признаје да она губи рат

______________________________________________________

       ДЕСЕТИНЕ и десетине милијарди помоћи Украјини, које јој обезбеђује америчка влада, злочин су против САД – рекао је сународницима екстрапопуларни водитељ  телеканала Fox News Такер Карлсон.

       Притом је скренуо пажњу на изјаву конгресмена-републиканца Томаса Месија из Кентакија, да је Конгрес США током 2022-ге издвојио за Украјину више него за све путеве и мостове на целој територији САД.

       Меси је устао против такве и толике помоћи Кијеву, a Карлсон је оценио да Џо Бајден и његове демократе чине све да Американцима затворе очи на „путеве милијарди намењених Кијеву“. И додатно нагласио:

       „То је чисто безумље које се догађа у тренуцима када бивша државна секретарка  Кондолиза Рајс признаје да Украјина  губи рат“.

       Карлсон је посебно упозорио Американце:

       „Неки људи се на томе енормно богате. Вашингтон зато и подржава слање помоћи Украјини. Само, цена те помоћи је за САД веома висока. Неки конгресмени почињу да схватају сву опасност војне помоћи Кијеву јер је за њих најважнија заштита америчких граница“.

       Најпопуларнији амерички тв-водитељ је закључио:

       «Сав овај злочин против наше земље изводи Демократска партија уз пуно садејство  већине републиканаца јер су само малобројни против“.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари