Fox News: Против Трампа се користе методи обојених револуција које САД организују по свету

ТРАМПОВ ПОЛИТИЧКИ СТРАТЕГ АМЕРИМА: „ЗАПАМТИТЕ ИМЕ – НОРМАН АЈЗЕН!“

* Бивши портпарол у Белој кући Дарен БИТИ: Исти професионалци наших безбедносних структура, који су збацивали стране лидере, сада развијају обојени сценарио унутар САД

* „Ово што се одвија пред нашим очима – упозорава сународнике Бити - врло је специфична врста државног удара која се назива револуција у боји

* „Једна од кључних фигура у обојеној операцији – револуцији против Трампа - јесте Норман Ајзен. Он је функционер Демократске партије и њен водећи правни убица... На свом конту има преко 180 тужби против Трампа. Десет чланова захтева за импичмент формулисао је и пре председниковог телефонског разговора са председником Украјине Зеленским

____________________________________________________________________

       ПРОТИВ Доналда Трампа се користе методи уз помоћ којих су америчке обавештајне службе рушиле непожељне режиме у Источној Европи, рекао је у интервјуу за Fox News бивши портпарол председника САД и политички стратег Дарен Бити.

       Према његовим речима, демократе чине све да резултати новембарских председничких избора изазову неповерење. Испланиралии су и провоцирање масовних протеста и покретање постизборних судских спорова.

       Бити наглашава: „Исти професионалци који су збацивали стране лидере сада развијају обојени сценарио унутар САД“. 

       Додатно указује: „Национално гласање путем поште није само позив на превару, мада то свакако јесте. Можда је још важније да ћемо у новембру готово загарантовани видети како се хорде адвоката препиру око тога који гласови треба да буду урачунати. Пресудно неће бити ко је добио највише гласова, већ - ко има више адвоката. Демократе у томе виде своју шансу за победу. То смо већ имали прилику да гледамо. На пример, у Њујорку, уочи конгресних избора гласање путем поште довело је до тога да судије недељама одлучују како ће се бројати гласачки листићи који су каснили“.

       Бити наводи: „Демократски функционери који воде кампању Џоа Бајдена то сигурно знају. Због тога покушавају да забране критику гласања поштом. Њима је потребна неизвесност исхода избора како би се резултатима могло манипулисати.

Норман Ајзен са бараком Обамом

       - Они то ни не крију! Штаб Бајденове кампање недавно је основао такозвано посебно парнично одељење. Регрутовао је стотине адвоката за парничење поводом избора. То је странка адвоката“.

       Бити посебно наглашава: „Многи су акције предузете против Трампа описали као државни удар. То је тачна процена. Али, та формулација је превише уопштена и нејасана. Ово што се одвија пред нашим очима врло је специфична врста државног удара која се назива револуција у боји. То је модел промене режима који преферирају многи у нашем апарату националне безбедности. Нарочито га воле у земљама Источне Европе, где руше режиме који им се не свиђају“.

       Бити подсећа да је Вашингтон користио и слање трупа у земље попут Ирака ради уклањања нежељеног вође војном силом.

       Истиче да су обојене револуције нешто суптилнији и софистициранији модел јер се комбинација вештачки створеног сценарија за оспоравање изборних резултата и масовних, мобилисаних протеста. Ти протести се називају „мирним“ и „актима грађанске непослушности“.

       Бити изоштрава овако: „Исте стратегије и тактике не користе се само против Трампа и то раде буквално исти људи! Професионалци за „револуције у боји“, са великим искуством. Једна од кључних фигура у обојеној операцији – револуцији против Трампа - јесте Норман Ајзен. Он је функционер Демократске партије и њен водећи правни убица. У Обаминој администрацији био је – „краљ етике“. Он је и водећи архитекта готово свих напора да се председник Трамп цензурише, тужи, опозове или свргне“.

Норман Ајзен, његови га зову - Норм

       Бити предочава Американцима и да је Ајзен аутор је приручника о револуцијама у боји:

       „Он у том свом приручнику позива на рушење режима који се не свиђају Вашингтону помоћу сценарија са изборном преварама и масовним протеста који доводе у питање легитимитет одређеног лидера. Ајзен има дуге и контроверзне резултате. На свом конту има преко 180 тужби против Трампа. Десет чланова захтева за импичмент формулисао је и пре председниковог телефонског разговора са председником Украјине Зеленским. Био је специјални саветник демократа за импичмент. Укључен је буквално у сваки аспект ове револуције у боји против Трампа“.

       Бити закључује овако: „Његов најновији и можда највећи посао биће употреба правних алата за поништавање избора за председника САД заказанаих за 3. новембар 2020-те. Запамтите ово име: Норман Ајзен“.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари