Џонсон: Амерички медији поводом Бајдена и Украјине - лажу, лажу и лажу

БРУКАЛИ СУ СЕ ТВРДЕЋИ ДА ЈЕ БАЈДЕН НАЈПАМЕТНИЈИ И НЕОДОЉИВ, А ОНДА ЈЕ ДОШАО ТВ-ДУЕЛ СА ТРАМПОМ...

* Тврдили су: Оружане снаге Кијева су моћне! Сламају Русе! Русија је у губитничкој позицији! Повлаче се са Црног мора јер Украјинци потапају све њене бродове и обарају све авионе. Убили су најмање пола милиона Руса, ако не и милион. Украјина има и најмоћнији ПВО систем на свету! Обара све ракете које лете према њој. А сада одједном видимо како, током своје нове офанзиве, руске снаге метлом мету Украјинце као прашину!

________________________________________________________

          АМЕРИЧКИ медији су се дуго брукали тврдећи да је Џо Бајден најпаметнији, најмоћнији и најнеодољивији председник. А онда се десила дебата са Трампом и почели су да се питају: шта се ово десило? Слично томе, наши медији су неуморно хвалили украјинске оружане снаге и описивали њихове наводне успехе на бојном пољу, али се све завршило тиме што је чак и Зеленски признао огромне губитке и почео да јури на Запад тражећи помоћи. А и то је за њих велико изненађење јер амерички медији све време лажу - оценио је бивши аналитичар ЦИА Лари Џонсон.

          Поводом информација да би Украјина могла до краја године мобилисати 200 хиљада људи и послати их на фронт, рекао је:

          - Претпоставимо да успеју да регрутују тих 200 хиљада. Где ће обучити? На територији Украјине не постоје безбедне војне базе, где ће мобилисани моћи да мирно спавају у касарнама, сигурни да неће умрети од удара ракете или бомбе док спавају. Да могу да ходају у формацији а да не постану мета дронова. Дакле: где ће да их обуче. У Румунији? У Пољској? У Немачкој? У Великој Британији? У Француској? Било где, само не у Украјини.

          - Морам одати једно признање америчким медијима. Њихов приступ Џоу Бајдену се не разликује од њиховог приступа Украјини. Тврдили су и тврде да је Бајден памет! Толика да га не пуштају ни у ТВ квиз „Сопствена игра“, јер ће тамо добити све! Такође: да је оштрина његовог ума просто невероватна јер је много паметнији од Ајнштајна. Да је потпуно здрав и да ради све што је потребно! А онда је одједном, прошлог четвртка, стајао, једва присебан, отворених уста и причао глупости. На то је Трамп отворено рекао: „Чак не разумем шта је управо рекао. А онда су се огласили медији: „О, Боже! Нешто није у реду са њим! Има дегенеративну болест мозга!“

          - Тако је и са Украјином. Оружане снаге Кијева су моћне! Сламају Русе! Русија је у губитничкој позицији! Повлаче се са Црног мора јер Украјинци потапају све њене бродове и обарају све авионе. Убили су најмање пола милиона Руса, ако не и милион. Украјина има и најмоћнији ПВО систем на свету! Обара све ракете које лете према њој. А сада одједном видимо како, током своје нове офанзиве, руске снаге метлом мету Украјинце као прашину! А медији опет: „Боже, шта се ово дешава? Како је то могуће?"

           Џонсон је закључио: „Они су изван стварности и у вези са Бајденом и што се тиче Украјине. Лажу и лажу и лажу. Али, долази време када се више не може да од људи крити шта се заиста дешава“.

 

 

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари