Џатрас: У Америци покрадени и конгресни избори, а Вашингтон би да Додика учи демократији

НОВОИЗАБРАНИ ПРЕДСЕДНИК РС СА АМЕРИЧКИМ АНАЛИТИЧАРЕМ О СИТУАЦИЈИ У СРПСКОЈ И СВЕТУ

* Бивши амерички дипломата у Бањалуци нагласио: Ко год био у Белој кући, са истим непријатељством се односи према Србима, као и америчке марионете у Бриселу. Вашингтон и Брисел наставиће са покушајима обојене револуције против Српске

______________________________________________________

       НОВОИЗАБРАНИ председник Српске Милорад Додик у Бањалуци је разговарао с бившим америчким дипломатом и политичким аналитичарем Џејмсом Џатрасом о политичкој ситуацији у Републици Српској и свету, с освртом на изборе у САД-у.

       Џатрас је честитао Додику на избору за председника Српске и рекао да је уверен да ће Додик наставити да брани интересе српског народа.

       - У изазовним временима која се очекују на међународној сцени, то ће бити неопходно јер ће америчка и бриселска администрација наставити да воде обојене револуције против Републике Српске - закључио је Џатрас.

       Додик му је пожелео угодан боравак у Српској и успешну сарадњу са Факултетом политичких наука у Бањалуци.

       - Без обзира на промене америчких администрација и ко год био у Белој кући, са истим непријатељством се односе према Србима, као и њихове марионете у Бриселу. Суочавамо се са периодом великих промена на међународној сцени - рекао је Џатрас.

       Истакао је да се нада да ће Додик имати снаге и начина да нађе оптимално решење за Републику Српску.

       - Видели смо и сада на сцени, а и већина Американаца верује да су и ови избори у САД-у били покрадени као и 2020. године. Зато је посебно иронично што желе да спроведу обојену револуцију и да уче председника Додика демократији, а изневерили су је на домаћем терену - рекао је Џатрас.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари