Доњи дом Конгреса САД позваће сина и брата Џоа Бајдена да открију како је према њему текао страни новац

ХАНТЕР И ЏЕЈМС БАЈДЕН МОРАЋЕ ДА ИСКАЗЕ ДАЈУ ПОД ЗАКЛЕТВОМ КОЈА ПОДРАЗУМЕВА И КРИВИЧНУ ОДГОВОРНОСТ

Џо, Хантер и Џејмс

* Члан Одбора Представничког дома за правосуђе Бен КЛАЈН: Хантер и Џејмс ће добити судске позиве. Верујем да ћемо тако попунити све празнине о томе како је и откуда све новац текао према Џоу Бајдену. Већ имамо банковне изводе и јасне доказе да је Џо Бајден примио новац од свог брата добијен за везу са страним интересима. Следићемо траг чињеница - где год да нас одведе

___________________________________________________________________

          ПРЕДСТАВНИЧКИ (доњи) дом Конгреса САД започео је нову фазу истраге о опозиву председника Џоа Бајдена, изјавио је за Фокс њуз Бен Клајн, члан његовог Одбора за правосуђе.

          Коментаришући изјаву председника Представничког дома Мајка Џонсона, Клајн је објаснио да ће Бајденов син Хантер и брат Џејмс „врло брзо изаћи пред конгресмене“.

          Објаснио је да ће обојица морати да под заклетвом дају детаљне исказе о новцу који је актуелни амерички лидер њиховим посредовањем добио од странаца.

          Председник Одбора за надзор Представничког дома Џејмс Комер, као и председник Одбора за правосуђе Џим Џордан и председник одбора за буџет Џејсон Смит, обавестили су јуче председника Представничког дома Џонсона о напретку истраге о опозиву.

          Џонсон је потом објавио: „Следећи корак је да се закуну кључни сведоци и испитају их под претњом одговорности за кривоклетство“.

          Изразио је притом очекивање да ће тако бити „попуњене празнине у доказима“.

          Клајн је додатно разјаснио:

          - Хантер и Џејмс Бајден ће добити судске позиве и појавити се пред Представничким домом, а ми ћемо заиста попунити све празнине о томе како је и откуда све новац текао према Џоу Бајдену. Већ имамо банковне изводе и јасне доказе да је Џо Бајден примио новац од свог брата добијен за везу са страним интересима.

           - Ми у Одбору за правосуђе ћемо доћи до истине и следити траг чињеница - где год да нас одведе. Ценим да је господин Џопнсон предузео корак ће нам омогућити да стигнемо до те тачке.

 

 

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари