Црначком политичком паравојском Black Lives Matter руководила пљачкашка дружина

БАЈДЕН ОСТАЈЕ БЕЗ УЛИЧНИХ ЕСКАДРОНА КОЈИ СУ МУ ПОМОГЛИ ДА 2020. ОТМЕ ИЗБОРЕ ТРАМПУ

Патрис Хан-Калорс

* Покрет BLM има статус непрофитне организације па, самим тим, није плаћао и не плаћа порез, а финансијска контрола је показала да је његов суоснивач Патрис Хан-Калорс (која је лансирала познати хештег #Black Lives Matter) потрошила милионе долара на луксузне некретнине и да је пребацила позамашне суме рођацима

* Њен брат је добио безмало 5 милиона долара из касе Black Lives Matter, а отац њеног детета - 1,5 милиона долара. Омастио се и њен отац који је, по предоченим документима, ћерки пружао „услуге обезбеђења“

* Она је у почетку покушала да оправда куповину скупих кућа на престижним дестинацијама широм САД, тврдећи да је желела да у њима организује „атељее“ за црне уметнике. Потом је прешла у контранапад, наглашавајући: „Ја сам црнкиња, моја породица је црна. Као и наши преци, и ми смо потлачени у Америци“

* На крају је ипак дала оставку. Вођа покрета постала је Шаломија Бауерс. Међутим, њен први потез био је – да себи уплати 2 милиона долара

____________________________________________________________

         AМЕРИЧКА црначка политичка паравојска Black Lives Matter дала је значајан допринос стварању атмосфере и услова у којима су Демократска партија и „дубока држава“ могле да покраду председеничке изборе одржане у новембру 2020-те у корист Џоа Бајдена. Али, такву улогу неће имати уочи избора наредног новембра јер се сама искомпромитовала и `разоружала`.

         Открило се, наиме, да су са рачуна Black Lives Matter нестале огромне суме новца.

         Покрет BLM има статус непрофитне организације па, самим тим, није плаћао и не плаћа порез, а финансијска контрола је показала да је његов суоснивач Патрис Хан-Калорс (која је лансирала познати хештег #Black Lives Matter) потрошила милионе долара на луксузне некретнине и да је пребацила позамашне суме рођацима.

         Патрисин брат је добио безмало 5 милиона долара из касе Black Lives Matter, а отац њеног детета - 1,5 милиона долара.

         Омастио се и њен отац који је, по предоченим документима, ћерки пружао „услуге обезбеђења“.

         Хан-Калорс је у почетку покушала да објасни куповину скупих кућа на престижним дестинацијама широм САД, тврдећи да је желела да у њима организује „атељее“ за црне уметнике.

         Потом је прешла у контранапад, наглашавајући: „Ја сам црнкиња, моја породица је црна. Као и наши преци, и ми смо потлачени у Америци“.

         Још је у неколико наврата додавала: „Новац из касе покрета трошен је и на компензацију потомцима робова, што је легално“.

         На крају је ипак дала оставку. Вођа покрета постала је Шаломија Бауерс. Међутим, њен први потез био је – да себи уплати 2 милиона долара.

         Наводно: „за прикупљање средстава и рад на људским ресурсима“.

         Реакција је била масовно напуштају покрета.

         Мало касније се открило: Black Lives Matter никада није имао право седиште нити канцеларије. У

         Запошљавао је само два лица, а сви остали су били регистровани као волонтери.

         Под руководством Патрис Хан-Калорс, десетине милиона долара потрошене су и на донације и грантове поборницима такозване критичке расне теорије, према којој белци дугују компензације потомцима црних робова.

         Основе те теорије сада се предају у америчким школама и „проповедају“ на универзитетима.

         Многи амерички градоначелници и гувернери говоре о неминовности покајања и неминовности плаћања за грехе робовласника.

         У Калифорнији је завршила рад радна група коју је именовао гувернер државе, чији је задатак био да изради план за исплату репарација потомцима црних робова. „Чудном случајношћу“, у тој групи није било ниједног белца, а ни латиноамериканца.

         Комисија је заседала неколико месеци и тражила да се сваком црнцу у држави додели по пар милиона долара, а да им се истовремено обезбеде бесплатно становање, пореске олакшице, бескаматни кредити...

          Цео буџет Калифорније само је десетина онога што је та комисија предложила да се исплати онима који никада нису били робови.


 

 

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари