Бивши амерички обавештајац: Пентагон располаже свемирским бродовима ванземаљског порекла

ДЕЈВИД ГРАШ ОДБИО ДА ИЗ „БЕЗБЕДНОСНИХ РАЗЛОГА“ ИЗНЕСЕ ДОКАЗЕ

* „То су – тврди ГРАШ - транспортна возила ванземаљског порекла. Зовите их свемирским бродовима ако желите, али су то транспортна возила ванземаљског егзотичног порекла која су или слетела или се срушила на Земљу“

* Навео да су у поседу америчких власти неоштећене и делимично оштећене летелице. Такође: да је америчка војска успела да пронађе тела ванземаљских пилота

___________________________________________________

         МИНИСТАРСТВО одбране САД је можда располаже свемирским бродовим ванземаљског порекла – изјавио је бивши службеник америчке обавештајне заједнице Дејвид Граш.

         У интервјуу ТВ каналу NewsNation рекао је да је то „део тајног војног програма“. И додатно објаснио:

         „То су транспортна возила ванземаљског порекла. Зовите их свемирским бродовима ако желите, али су то транспортна возила ванземаљског егзотичног порекла која су или слетела или се срушила на Земљу“.

         Према његовим речима, у поседу америчких власти су неоштећене и делимично оштећене летелице.

         Бивши обавештајац наводи да се Пентагон већ неколико деценија бави тим летелицама у оквиру тајног програма.

         Граш тврди да су му активни обавештајци показали документе и доказе о постојању тог програма.

         Такође: да је америчка војска успела да пронађе тела ванземаљских пилота.

         Браш је одбио да из безбедносних разлога изнесе доказе за све што је испричао.

         У децембру 2022. године, Associated Press  је објавио да је специјална оперативна група при Министарству одбране САД, која је специјализована за истраживање неидентификованих летећих објеката (НЛО), примила „неколико стотина“ нових позива поводом различитих НЛО-феноменима, али да Пентагон још није пронашао доказе о посетама ванземаљаца Земљи.

          Навела је да је Национална обавештајна служба САД у периоду од 2004. до 2021. забележила 144 феномена, од којих је 80 било са више сензора одједном, али да ниједан од њих није имао ванземаљско порекло.

          У мају 2022. Пентагон је објавио 11 „догађаја“ када се америчка војска могла суочити са неидентификованим летећим објектима.

          Заменик директора обавештајне службе америчке морнарице Скот Бреј изјавио је да америчка војна техника није регистровала „директне сусрете са НЛО“.

Деманти Пентагона

         Пентагон је демантовао Грашове тврдње да је америчка војска ремонтовала и реконструисала  бар један свемирски брод ванземаљаца и да је покушавао да дешифрује њихове технологије.

         Официјелни представник Пентагона Сјузан Гоф тим поводом је још рекла:

         „Пентагон оповргава изјаву узбуњивача тајног владиног програма Дејвида Граша, који се, према његовим речима, састојао у преузимању срушених НЛО-а и обрнутом инжењерингу њихових технологија. Пентагонове службе немају проверљиве информације да се ишта такво радило и у прошлости“.

 

 

 

 

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари