Бајден у Ел Пасу открио да је био у тајним службама Пољске и Украјине

НИЧИМ ИЗАЗВАН, ТО ЈЕ ПОВЕРИО СЛУЖБЕНИКУ НА ГРАНИЧНОМ ПРЕЛАЗУ

* Нови председник Представничког дома Конгреса САД Кевин Макарти, који је изабран тек на 15-ом гласању, објавио је приоритете рада тог дома, не поменувши подршку Украјини. Истовремено је једним од главних назвао сузбијање илегалног притока миграната преко границе са Мексиком

_________________________________________________________

       АМЕРИЧКИ председник Џо Бајден посетио је погранични град Ел Пасо и контролни пункт на граници са Мексичком.

       У једном моменту је, ничим изазван, службенику који се поред њега нашао. приликом руковања тихим гласом открио да је био у тајним службама Пољске и Украјине.      

       „Знате, провео сам неко време у тајној служби у Пољској и Украјини“, изговорио је.

       Службеник га је само пажљиво погледао кроз наочаре.

       Бајден је око четири сата провео на америчко-мексичкој граници.

       Међутим, Брендон Џад, председник Националног савета за граничне патроле, рекао је да Бајден није посетио најпроблематичнија подручја јер илегални имигранти пробијају границу између званичних контролних пунктова.

       Водитељ Fox News Такер Карлсон и бивши саветник шефа Пентагона Даглас Мекгрегор оценили су да је ситуација на граници са Мексиком „једини сукоб који заиста прети Сједињеним Државама“.

       Нови председник Представничког дома Конгреса САД Кевин Макарти, који је изабран тек на 15-ом гласању, објавио је приоритете рада тог дома, не поменувши подршку Украјини. Истовремено је једним од главних назвао сузбијање илегалног притока миграната преко границе са Мексиком.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари