Бивши високи војни обавештајац САД: Америка постаје тоталитарни СССР-2

РЕБЕКА КОФЛЕР: ОПАСНО ЈЕ И ШТО СЕ У САД СВЕ ЧЕШЋЕ ПРИЗИВА СОЦИЈАЛИЗАМ

* Указала: „Американци, чији су ставови у супротности са идеолошким догмама либерала, бивају отпуштани су и бојкотовани, забрањено им је да говоре пред студентима, а интернет гиганти их прогоне са друштвених мрежа“

* Не престаје да понавља: „Русија је непријатељ који мора бити постављен на место... Путин држи Бајдена за грло

____________________________________________________

       БИВШИ високи официр америчке војне обавештајне службе Ребека Кофлер изјавила је да се Сједињене Државе претварају у тоталитарну земљу и да већ подсећају на СССР.

       Према њеним речима, у СССР је свако - због критике совјетских лидера или социјалистичког система - могао бити искључени из школе или отпуштени са посла. У наставку је указала:

       „Нешто слично се дешава у Сједињеним Државама у којима однедавно постоји једино исправно мишљење. Американци, чији су ставови у супротности са идеолошким догмама либерала, бивају отпуштани су и бојкотовани, забрањено им је да говоре пред студентима, а интернет гиганти их прогоне са друштвених мрежа“.

       Кофлер тврди и да се у САД све чешће чују „позиви на социјализам“ и обећања да ће штошта постати „бесплатно“. У том контексту је позвала је Американце да се чувају државних обећања да ће лекови и образовање бити бесплатни, а да ће и разне материјалне бенефиције.

       Навела је да су политичари у Сједињеним Државама за време пандемије јели у скупим ресторанима, ишли код фризера као да се ништа није догодило и одлазили на луксузне одморе, док су остали били закључани и нису могли себи ништа приуштити.

Ребека Кофлер

       Како преноси телевизија Fox News, Кофлер је упозорила:

       „Све ово, у комбинацији са надзором који организују америчке специјалне службе над грађанима, указује на приближавање нове ере потпуне контроле у ​​САД. Да бисмо спречили да се Америка претвори у тоталитарну земљу, у СССР-2 и да бисмо спасили америчку слободу - морамо одмах деловати“.

       Кофлер држи затворена русофобска предавања по америчким институцијама и оптужује Русију за све могуће грехове.

       Њена омиљена порука је: „Русија је непријатељ који мора бити постављен на место“.

       Она је уверена: „Путин држи Бајдена за грло. Иначе, Бајден је изгубио чим је пристао на преговоре у Женеви“.

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари