Екс-директор израелског војног свемирског програма: Ванземаљци одржавају односе са нама и са САД

ХАИМ ЕШЕД:  „ВАНЗЕМАЉСКА РАСА ОДАВНО КОНТАКТИРА СА ЗЕМЉАНИМА“

Хаим Ешед

* Тврди чак да постоји споразум између америчке владе и ванземаљаца о извођењу експеримената на Земљи. Према његовим речима, ванземаљци истражују Универзум и желе да им Земљани буду у томе помоћници

* Летос је научник Александар Своронос са универзитета Јејл у Сједињеним Државама изјавио да високонапредне ванземаљске цивилизације бити у стању да  померају звезда, што им омогућава да осујете космичке катастрофе     

* ФАКТИ: Ако ово о чему говори Ешед није за `хоспитализацију` - онда о томе нешто морају знати, у најмању руку, и Руси, и Кинези, и Јапанци. У сваком случају,  не могу бити истовремено у праву и Ешед и Своронос. Јер, ако ванземаљци могу да померају звезде - ми са Земље им ни за шта нисмо потребни као помагачи...

___________________________________________________________________

       БИВШИ директор израелског војног свемирског програма, пензионисани бригадни генерал Израелских одбрамбених снага, професор Хаим Ешед, изјавио је да су ванземаљци одавно успоставили контакт са нашом планетом.

       Али, да се од њих наводно тражи - да се не откривају.

       Ешед тврди да је „ванземаљска раса давно успоставила контакт са Земљанима“. Чак наводи:

       „Они одржавају односе са Сједињеним Државама и Израелом. Ванземаљци Галактичке федерације кажу: сачекајте, прво пустите људе да се смире. Не желе масовну хистерију. Желе прво да нас учине разумним и разумљивим“.

       Ове речи пензионисани генерал изговорио је у интервјуу израелском листу  за новине „Едиот Ахронот“.

       Ешед је истакао да је постојање ванземаљаца замало открио амерички председник Доналд Трамп.

       Према његовим речима, ванземаљци чекају да се човечанство развије и достигне фазу у којој ће бити у стању да схвата шта је свемир.

       Он чак тврди да постоји споразум између америчке владе и ванземаљаца о извођењу експеримената на Земљи.

       Према његовим речима, ванземаљци истражују Универзум и желе да им Земљани буду у томе помоћници.

       Ешед наглашава да се испод површине Марса налази нека врста подземне базе у којој живе ванземаљци. Још додаје: „Амерички астронаути су у контакту са њима“.

       Ешед признаје да би за ово што сада открива пре пет година био хоспитализован. А проговорио је – како је рекао – зато што се размишљања у академским круговима мењају.

       Ешед сада има 87 година. Он је 1965. служио у технолошком одељењу обавештајног сектора ИДФ (Израелских одбрамбених снага) на истраживачким и развојним позицијама.

       Од 1981. до 2010. био је задужен за израелски програм свемирске безбедности. Повукао се из Министарства одбране своје земље 2011. године.

       Летос је научник Александар Своронос са универзитета Јејл у Сједињеним Државама изјавио да високонапредне ванземаљске цивилизације бити у стању да  померају звезда, што им омогућава да осујете космичке катастрофе.     

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари