Звезди данас истиче рок за жалбу на казну UEFA

ВЕЋИ ДЕО ЧЛАНОВА УО ВЕЋ СЕ ИЗЈАСНИО ПРОТИВ ПОДНОШЕЊА ЖАЛБЕ, СМАТРАЈУЋИ ЈЕ УНАПРЕД ИЗГУБЉЕНИМ СЛУЧАЈЕМ

Део руководства ФК Црвена звезда

        ДАН истине за Црвену звезду. На седници Управног одбора, која ће бити одржана у поподневним сатима на „Маракани“, биће коначно решено да ли ће шампион Србије искористити право да се жали на оштру казну коју је UEFA изрекла пре десет дана.

        Хоће ли се Звезда помирити с чињеницом да пред Арбитражним судом за спорт у Лозани има веома слабе шансе да обори одлуку европске „куће фудбала“ о једногодишњој суспензији с међународне сцене или ће потврду неминовног само пролонгирати за кратак временски период, зависиће пре свега од Драгана Џајића. Како ствари стоје, председник клуба из Љутице Богдана требало би да пресече чвор и одлучи да ли ће жалба бити упућена, јер се већи део чланова Управног одбора већ изјаснио против такве идеје, сматрајући је унапред изгубљеним случајем којим ће се само изгубити драгоцено време и потрошити новац, у којем се оскудева.

        Одлагање одлуке до последњег тренутка, иако су заказивањем припрема за 27. јун у Звезди већ показали да не рачунају на учешће у Европи, повезано је с потезима који треба да се повуку после дефинитивне потврде да црвено-бели неће играти у квалификацијама за Лигу шампиона. То се пре свега односи на оставке комплетног Управног одбора и неизбежне дубоке резове како би Звездин урушени систем могао да крене од нуле.

        Што пре се реши питање промена у руководству, раније ће моћи да се крене с реализацијом потпуно нове стратегије у којој неће бити места за већину још актуелних играча клуба, али и за многе запослене на „Маракани“. Звезда је дотакла дно и вапи за хитним променама, за свежим снагама и људима који ће у клуб моћи да донесу преко потребни новац, без којег посрнули великан неће моћи да крене путем опоравка.

        На потезу је управа која ће остати упамћена као прва која није омогућила црвено-белима да се такмиче у Европи, иако се екипа за то изборила резултатима на терену...

        Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари