Петровић верује у дебитанте

ЗА ДУЕЛЕ СА СЛОВЕНИЈОМ И ИТАЛИЈОМ ПОЗВАНИ И СИМИЋ И МИЛИВОЈЕВИЋ

  • У ситуацији када су Бишевац и Видић под знаком питања, мислим да довођење двојице младих играча никако не може да шкоди, оценио селектор

        БЕОГРАД - Селектор фудбалске репрезентације Србије Владимир Петровић изјавио је да не сумња да ће дебитанти у репрезентацији, Лука Миливојевић и Марко Симић, испунити очекивања у предстојећим квалификационим дуелима за првенство Европе против Италије и Словеније.

        "Гледајући квалификације за Лигу шампиона, приметио сам изванредне игре Симића. Чак је постигао и два гола", нагласио је Петровић на конференцији за новинаре.

        Он сматра да су Симић и Миливојевић веома интересантни играчи, који у сваком случају заслужују да добију прилику у националном дресу.

        "У ситуацији када су Бишевац и Видић под знаком питања, мислим да довођење двојице младих играча никако не може да шкоди", оценио је Петровић.

        Петровић је истакао да је и Миливојевић фудбалер са озбиљним потенцијалом, додајући да је у питању млади играч који "зна фудбал".

        "Видић и Бишевац су повређени и њихов наступ је под знаком питања", нагласио је Петровић и напоменуо да се још очекују коначне дозволе њихових клубова за наступе у предстојећим квалификационим утакмицама.

        Петровић је најавио да су мале шансе да Видић заигра против Италије, објашњавајући да би у Манчестеру више волели када би се Видић тамо у потпуности опоравио.

        "У Манчестеру имају мало неповерења када је Видић у питању, јер није дуго играо. Уколико не буде играо против Италије, сигурно ће против Словеније бити у првој постави", поручио је Петровић.

        Квалификациона утакмица против репрезентације Италије на програму је 7. октобра на стадиону Црвене звезде, а биће предузете посебне мере безбедности, пошто је УЕФА тај дуел оценила као меч високог ризика.

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари

Дејан's picture
Дејан 22:12 03.04.2017.

  • +0
Voting is closed.

Док сам живео у Србији живео сам на Београдском крају који се зове Лион и редовно гледао редовно утакмице хајдука код куће.
Тада је и Владимир петровић почео својукаријеру и његов надимак није пижон то је кориговано из "естетских
разлога" сви су играчи навијачи су га звали пизда јер се понашао и играо као пизда.Пошто је пизда јелте неприкладн реч надимак му је промењен у Пиждра што ништа није значило па онда у Пижон

А да је био и остао пизда служи податак од пре 2г када га је мој вољени клуб ОФКБГД ангажовао као тренера.
И прва утакмица против његове звезде у 1 полувремену рапсодија романтичара и вођство од 2-0 а на полувремену пизда је играчима запретио и тако да се резултат преокрену уо од 2-0 на 2-6 нормално пизду
је као тренера довео криминалац звездан терзић са циљем постепеног уништавања романтичара

Додај коментар