Звезда смењује Стојановића, први пик Рајевац!

ЕЛИМИНАЦИЈА ЦРВЕНЕ ЗВЕЗДЕ ИЗ КУПА СРБИЈЕ РАЗРЕШАВА И ДИЛЕМУ О СТАТУСУ СЛАВИШЕ СТОЈАНОВИЋА, ПО ЗАВРШЕТКУ ЈЕСЕЊЕГ ДЕЛА СЕЗОНЕ

Славиша Стојановић

        Катастрофална игра против Војводине и још једна потврда да млади стручњак не може да одржи екипу у континуитету на високом нивоу, бистри став управе клуба са Маракане да би у пролећне борбе требало да уђе с новим тренером.

        Потрошио је бивши селектор Словеније одавно кредите, али остајао на клупи највише захваљујући недостатку идеје у Звездиној управи кога да доведу на одговорно место.

        Одбијана му је и оставка после Вождовца, „прогутани“ су и порази од Чукаричког, реми на Чаиру… И догурао је до краја јесени. Неочекивано.

        Став председника Џајића и раније био је да се у зимској паузи промени тренер, па је већ обавио разговоре с потенцијалним кандидатима. И даље је први пик Милован Рајевац, само је питање хоће ли искусни стручњак прихватити понуду са Маракане.

        У овом тренутку је неизвесно ко ће извршити прозивку у јануару на највећем српском стадиону, али је кристално јасно да ће Стојановић последњи пут водити Црвену звезду сутра против Војводине. Чак и ако постане јесењи првак нису му велике шансе да задржи посао.

        Спортски журнал
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари