Звезда могла да заради још 10.000.000, али...

„ЗВЕЗДА НЕ МОЖЕ У ЕВРОПУ БЕЗ КВАЛИТЕТНОГ ТИМА И ПРАВОГ ТРЕНЕРА“, КАЖЕ РАОСАВЉЕВИЋ

Вечити дерби

        Спортски директор Блажо Раосављевић открива за које све играче су црвено-бели имали понуде ове зиме.

        Продајом Марка Грујића и Вукашина Јовановића, Црвена звезда је ове зиме зарадила осам милиона евра.

        Могли су црвено-бели касу да допуне са још десетак милиона, али спортски директор Блажо Раосављевић у разговору за Вечерње новости каже зашто су одбијене понуде за још неке играче.

        „Ако будемо прваци, покушаћемо да уђемо у Лигу шампиона или Лигу Европе. Е, тада ће Вијеира вредети сигурно много више од тих 3-4 милиона евра, баш као и Катаи, Ибањез, Доналд, Ле Талек, Срнић... Звезда не може у Европу без квалитетног тима и правог тренера“.

        Открио је Раосављевић и за које играче су понуде биле спремне.

        „Добијали смо зимус понуде за готово све наше водеће играче. И не само њих. Постојало је интересовање и за Ристића, Плавшића... Ми смо, међутим, имали јасан план кога желимо, а кога не желимо да продамо и верујем да смо повукли праве потезе. Вијеиру нисмо пустили иако су Кинези наваљивали до дербија, стално дижући цену“.

        Црвено-бели, ипак, планирају да задрже тим који доминира првенством Србије и да га додатно појачају за предстојеће европске изазове.

        „Мораћемо на овај костур тима који смо направили да доведемо двојицу екстра квалитетних играча. Надам се да ћемо успети до краја шампионата 21. маја да завршимо цео посао и да већ почетком јуна, тренер Звезде може у комплетном саставу да започне припреме за Европу“, поручио је Раосављевић за „Новости“.

        Мондо
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари