Звезда елиминисала Омонију са пенала

ЦРВЕНО-БЕЛИМА „ПОШЛО ЗА НОГОМ“ ДА У НИКОЗИЈИ

ДРЖЕ УТАКМИЦУ ПОД КОНТРОЛОМ И ОДРЖЕ БЕОГРАДСКИХ 0:0

  • Стрелци са пенала за Црвену звезду били су: Димитријевић, Миливојевић, Максимовић, Милуновић, Младеновић и Мијаиловић, док Касалица није искористио казнени ударац

        ФУДБАЛЕРИ Црвене звезде пласирали су се у четврто коло квалификација за Лигу Европе, пошто су вечерас у Никозији после бољег извођења пенала елиминисали кипарског представника Омонију са 6:5.

        У регуларном току меча, а и после продужетака, резултат је био 0:0. Идентичан резултат био је и пре недељу дана у Београду.

        Стрелци са пенала за Црвену звезду били су: Димитријевић, Миливојевић, Максимовић, Милуновић, Младеновић и Мијаиловић, док Касалица није искористио казнени ударац.

        Црвена звезда је успела да прође у наредну рунду европског такмичења захваљујући бољем извођењу пенала. Оба ривала током меча су играла бојажљиво, не желећи много да ризикују.

        Наш представник је, ипак, у таквој игри сасвим добро контролисао противника, држао лопту у ногама, не дозвољавајући домаћим фудбалерима да опасније угрозе гол Бобана Бајковића.

        Најбољу Звездину шансу је средином другог полувремена упропастио је Филип Касалица. Уместо што је све покушао сам, требало је да проследи лопту потпуно слободном Дарку Лазовићу који је био у много бољој позицији да савлада голмана Леонија.

        Тако ће се сутра Црвена звезда наћи у жребу квалификација за Лигу Европе, где ће правити друштво Партизану, који је синоћ елиминисан из квалификација за Лигу шампиона. Да се придружи Звезди и Партизану шансу има и Војводина, која гостује Рапиду у Бечу.

        Омонија: Леони, Спунгин, Фереира, Павићевић, Скарамоцино, Леандро (од 90. мин Маргиса), Соареш, Христофи, Асис (од 73.мин Агвар), Аврам (од 83. мин А. Алвеш), Фреди.

        Црвена звезда: Бајковић - Микић, Максимовић, Јовановић, Младеновић - Мијаиловић, Димитријевић, Евандро (од 118. мин Мирић), Миливојевић - Лазовић - Касалица.

        (Инфо центар)

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари