Живадиновић: Неки се обогатили на рачун Звезде

ЗНА СЕ ДОБРО КАКО ЈЕ ТАЈ МИНУС НАСТАО, НЕКА ГА ИЗРАВНАЈУ ОНИ КОЈИ СУ СТИГЛИ
НА „МАРАКАНУ” ДА СЕ СЛИКАЈУ, ПРАВЕ КАРИЈЕРУ И БАВЕ СЕ ПРОДАЈОМ ИГРАЧА

Милан Живадиновић

        Милан Живадиновић је тешко примио одлуку UEFA да суспендује Црвену звезду са европске позорнице. Бивши играч и тренер црвено-белих већ годинама указује да није добро стање на „Маракани”.

        - За новонасталу, нимало лепу ситуацији нису криви играчи и навијачи. Искључиви кривци су челни људи, који су последњих година руководили клубом из Љутице Богдана - у даху ће за „Спорт” Милан Живадиновић.

        Који су то људи?

        - Овај пут нећу о именима. И врапци на гранама знају који су то људи. И они морају експресно да плате цех. Навијачи су доказали велику љубав према Звезди исто као и играчи. Једино су водећи људи - тотално подбацили и њих треба елиминисати што пре. Нека ставе главу на пањ.

        Велики финансијски минус oптерећује Црвену звезду?

        - Зна се добро како је тај минус настао. Нека га сада изравнају сви они који су стигли на „Маракану” да се сликају, праве каријеру и баве се продајом играча. Велике паре су отишле у џепове руководећих људи, а клупска каса је огољена до дна. Играчи нису исплаћивани, лансирана им је шарена лажа, а неки су се обогатили на рачун Звезде, њеног имена и играча. Све се то зна, а ћути се.

        Дошло је време да се прекине то ћутање?

        - Дај Боже да тако буде. Нека се све изнесе на чистац и да се зна ко је уништавао Звезду и ко је довео до тога да UEFA повуче овако за нас тешке и катастрофалне потезе - наглашава Милан Живадиновић.

        Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари