ВУЧИЋ: Ситуација у ФК Црвена звезда је знатно боља него пре две или три године

„БИО САМ И ОСТАЋУ НАВИЈАЧ ЦРВЕНЕ ЗВЕЗДЕ, НИКАД ТО НИСАМ КРИО”

• Држава је - открио је Александар Вучић - много дала и много помагала фудбалском и кошаркашком клубу Црвена звезда, као и кошаркашкој секцији Партизана, а нешто мање фудбалској
 

        ПРЕМИЈЕР Александар Вучић оценио је данас да је тренутна ситуација у Фудбалском клубу Црвена звезда знатно боља него пре две или три године и додао да је држава одувек много помагала црвено-белима.

       „Мислим да је ситуација у Звезди неупоредиво боља него пре две или три године. Уколико вам неко дуг од 55 милиона евра спусти за 10 или 12 милиона, а тај дуг је геометријском прогресијом растао, и у две сезоне, једном будете први, а једном други...то је боље него што је било реално за очекивати”, рекао је Вучић на конференцији за новинаре у згради Влади Србије.

        Део Управног одбора Црвене звезде, као и генерални директор Звездан Терзић поднели су оставке током недеље услед лоших резултата на почетку сезоне.

       „Био сам и остаћу навијач Звезде, то никада нисам крио. Никада нећу бити опозиција клубу који волим, никада нећу да га критикујем. Они неће имати лоше последице од државе. Имају велика спонзорства. Држава је много дала и много помагала фудбалском и кошаркашком клубу Црвена звезда, као и кошаркашкој секцији Партизана, а нешто мање фудбалској”, казао је Вучић.

       „Никада неће изгубити једно од уговорених спонзорстава. Не желим да се мешам у то, то је моје лично право и то се неће променити”, додао је он.

        Вучић је честитао Партизану и Војводини на пласману у бараж за Лигу шампиона, односно Лигу Европа.

        Такође, премијер је најавио да ће позвати амбасадора Хрватске Гордана Маркотића у Београду да заједно гледају финалну утакмицу Светског првенства у ватерполу између Србије и Хрватске.

        Бета

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари