Водитељ Анђус од тренера Звезде тражио проценат за долазак на Маракану?!

ТВРДИ ДА У ТОМЕ НЕМА НИШТА ЛОШЕ ЈЕР СУ „ТАКСИСТА МИШКО“

И ОН НАЈЗАСЛУЖНИЈИ ЗА ТРЕНЕРСКО ПОЈАЧАЊЕ ЦРВЕНО-БЕЛИХ

                  Дејан Анђус

  • Драган Џајић је био против именовања Славише Стојановића за шефа струке и за новог тренера је предлагао своје златиборске комбинације. (Потпредседник клуба, Славиша) Кокеза је желео Драгољуба Беквалца на том месту, а Славиша Стојановић је предложен од стране мог кућног пријатеља, таксисте Мишка, са којим сам се нашао у једном ресторану и који ми је дао CV Славише Стојановића - открио је Дејан Анђус
  • Те папире сам предао Кокези у ресторану „Гала“, а затим сам отишао и код потпредседника Владе Александра Вучића, кога познајем, и предочио му ту могућност. Тек после тога, Славиша Стојановић је позван да дође у Београд, објаснио је Анђус

         ВОДИТЕЉ Дејан Анђус признао је у уторак увече да је био члан групе људи која је тражила новац од тренера тог клуба Славише Стојановића!

         У току разговора са потпредседником Фудбалског клуба Црвена звезда Небојшом Човићем, у „лајв“ емисији, конкретно је одговорио на питање гледаоца да ли је тачно да је посетио новог шефа струке црвено-белих у хотелу и да је захтевао новчану надокнаду у износу од 15.000 евра за то што је Стојановић постављен на своју функцију.

         „15 хиљада евра није десет одсто од 120 хиљада евра, већ 12.000. Њега су неки људи предложили за тренера Звезде, којима се захваљивао, па се испоставило да они нису толико важни у причи, јер је нашао нове другове, али боље да ћутим...“, рекао је Анђус и додао:

         „Тачно знам од кога је кренула прича и кажем вам да није у питању цифра од 15 хиљада евра“.

         Човић је током емисије неколико пута „пецкао“ водитеља и добацивао му да је „имао напоран дан“.

         „Хоћете да идем до самог краја?“, питао је он потпредседника клуба, на шта је добио одговор: „Сада испада да се ја плашим... Идите до самог краја“.

         „Председник Црвене звезде Драган Џајић је био против именовања Славише Стојановића за шефа струке и за новог тренера је предлагао своје златиборске комбинације. (Потпредседник клуба, Славиша) Кокеза је желео Драгољуба Беквалца на том месту, а Славиша Стојановић је предложен од стране мог кућног пријатеља, таксисте Мишка, са којим сам се нашао у једном ресторану и који ми је дао CV Славише Стојановића. Те папире сам предао Кокези у ресторану „Гала“, а затим сам отишао и код потпредседника Владе Александра Вучића, кога познајем, и предочио му ту могућност. Тек после тога, Славиша Стојановић је позван да дође у Београд“, објаснио је Анђус.

         Иако је водитељ неколико пута поновио да Стојановић дугује новац „људима који су га довели у клуб“, према неформалном уговору, заснованом на усменом договору, Човић је изричито одбацио могућност да они тај новац и добију.

         Потпредседник Звезде очигледно је био добро упућен у захтеве који су претходних дана испостављани новом тренеру црвено-белих, па је и понудио да јавно прочита поруку коју је водитељ послао Стојановићу...

         Анђус је уместо свог госта открио њен садржај:

         „Послао сам му поруку да не заборави ко су му прави пријатељи и да се не приклања новим пријатељима, а ја сам му фудбалска мајка, као што сам Александру Јанковићу фудбалски отац и као што нико не би чуо за њега да није мене“.

         „А, ви сте његов пријатељ?“, упитао је Човић

         Потом је водитељ објаснио разлог свог одласка у посету тренеру у „Хотел М“.

         „Тај човек, Мишко, који је таксиста, предложио је Стојановића за тренера и припада му менаџерска провизија, без обзира што није менаџер. Он је тај посао одрадио. Е, сада, пошто је одрадио на реч, можда Славиша не треба да му да провизију“, додао је Анђус видно нервозан.

         Поступак водитеља и његових пријатеља сасвим извесно ће изазвати реакцију полиције, а ни тренер Стојановић неће моћи да избегне разговор о тој теми на конференцији за новинаре, заказаној за среду.

         Званични повод састанка Звездиног шефа струке са новинарима биће прва такмичарска утакмица вицешампиона Србије у новој сезони, против исландског клуба ИБВ.

         Занимљиво, Анђус је током вечери најавио и да ће Стојановић ускоро бити гост његове емисије.

Стојановић о Анђусу: Није ми лично тражио паре

         Очекивано, једно од питања на конференцији за медије пред меч Црвене звезде и ИБВ, било је везано за скандалозно признање новинара Дејана Анђуса дан раније.

         Ипак, тренер црвено-белих Славиша Стојановић, којем је, како је јавност сазнала у уторак, група људи тражила проценат од зараде у клубу, невољно је пристао да прокоментарише цео догађај, који би могао да заврши и на суду.

         „Нисам гледао емисију, па тако не могу да коментаришем шта је тамо речено. Могу само да кажем да ствари нису тако страшне као што су представљене у првом тренутку. Анђус од мене ништа није тражио лично“, рекао је Стојановић и надовезао се: „Толико о томе, имам паметнија и озбиљна посла. У четвртак је мој деби на клупи Звезде и то у европској утакмици“.

         Међутим, уследило је још једно питање: „Да ли сте се видели са поменутим Мишком таксистом?“

         „Све што сам рекао, рекао сам“, јасан је био тренер Звезде.

         Мондо
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари