Терзић: Судијска комисија потура многе лажи

ОДЛУКЕ СУ ТЕНДЕНЦИОЗНЕ КАО И ПРОЦЕНЕ,

А ТО ЈЕ ЗБОГ ПРИТИСАКА ПРЕДСЕДНИКА КАРАЏИЋА

Звездан Терзић

        Иницијатива од стране Црвене звезде за смену челних људи ФСС, коју је активирао Управни одбор пре два дана после састанка на стадиону „Рајко Митић” није велика новина пошто су једно време цупкали у место. Међутим, како сазнајемо јуче је почело састављање званичног захтева црвено-белих за сменуна челу ФСС које би требало већ до краја недеље да буде у просторијама ФС Београда у Делиградској улици.

        - Постоји много аргумената, а Звезда у овој мисији има довољно савезника који су спремни да помогну и да се једном заувек стави тачка за добробит српског фудбала. Давали смо прилику, чекали и нисмо дочекали да се нешто промени на боље, а сада смо узели ствари у своје руке - каже генерални директор Звездан Терзић.

        У пар наврата је иницијатива актуивирана, па онда се са њом стало.

        - Некима са стране се можда тако чини, али се види по променама у регионалним Савезима да напредујемо. Постоји јасна стратегија од које нема одступања.

        На удару су и органи који се баве вођењем такмичења.

        - Прво Судијска комисија која потура многе лажи. Одлуке су тенденциозне, као и процене, а јасно је да томе доприносе притисци и командовање Караџића. Наравно, да нисмо задовољни Ђорђем Гајдобранским, који делегира арбитре, али ни онима који им дају потурене оцене.

        Одлазак Караџића подразумева да и бивши сарадник Звездана Терзића из доба боравка на Теразијама Зоран Лаковић мора да напусти своју улогу.

        - Процедура је јасна, а не може се ништа конкретно причати ако се не распишу избори. Немам дилему да има у ФСС и квалитетних кадрова, који су добро радили свој посао. Ипак, идемо редом корак по корак.

        Неки крајни рок у овој мисији није постављен.

        - Не могу да тврдим да ће се све одардити експресно пошто постоје правила игре из чијих оквира нећемо да изађемо, али сматрам да ће се све искристалисати већ почетком наредног месеца.

        На крају црвено-бели имају план да изгурају и своје представнике.

        - Као највећи и најтрофејнији фудбалски колектив на овим просторима јасно је да треба да се питамо, али и да преузимамо глобално већу одговорност и нико не сме да потцени ресусрсе Црвене звезде. Наше проблеме смо решавали и њима се и даље бавимо, али нећемо да гледамо више људе који су фудбал и ФСС срозали на свим лествицама - закључио је причу Звездан Терзић.

        Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари