Терзић најавио појачање из Б тима Барселоне

ПРОШАО ЈЕ ШКОЛУ У ЧУВЕНОЈ „ЛА МАСИЈИ“, АЛИ НИЈЕ УСПЕО ДА СЕ ИЗБОРИ

ЗА ШАНСУ У ПРВОМ ТИМУ

   Давид Бабунски

        Црвена звезда ће, сва је прилика, прво појачање довести из Барселоне. Млади македонски фудбалер Давид Бабунски требало би да буде први новајлија на „Маракани“ у зимском прелазном року, што је за портал „Mozzart sport“ потврдио и генерални директор црвено-белих Звездан Терзић.

        - Давида Бабунског могу да опишем једном речју - бисер. Пазите, он је у Барселони тренирао са Месијем и Инијестом, прошао је комплетну фудбалску школу. Изузетно је писмен и верујем да може да нам помогне у блиској будућности. Када нам се указала прилика да га ангажујемо нисмо много размишљали. А зашто бисмо размишљали? Нећемо да пропустимо шансу да ангажујемо играча Барселоне. И то за џабе - рекао је за „Mozzart sport“ Звездан Терзић.

        Македонски репрезентативац игра у везном реду и на „Маракани“ га виде као наследника Марка Грујића. Син Бобана Бабунског прошао је школу у чувеној „Ла Масији“, али није успео да се избори за шансу у првом тиму каталонског великана, одигравши 35 утакмица за други тим Барселоне.

        - Не би требало да помињемо какви су критеријуми у Барси, али Давид је и поред тога био близу првог тима. Важна ствар је што он хоће да дође у Србију и Београд. Верујем да може да нам донесе много радости, рекао је Терзић, осврнувши се и на ситуацију око најављиваних појачања из иностранства - Дамијана Ле Талека и штопера који би одмах могао да постане један од стубова тима Миодрага Божовића.

        - Преговори су тешки, јако тешки... Борићемо се као лавови и нећемо лако одустати ако проценимо да играч може да нам донесе озбиљан квалитет.

        Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари