Суперлига: Звезда без Дауде у борби за титулу!

УТАКМИЦА 27. КОЛА ИЗМЕЂУ ЦРВЕНЕ ЗВЕЗДЕ И РАДА ИГРА СЕ СУТРА ОД 19.30 НА СТАДИОНУ У ЉУТИЦЕ БОГДАНА

Абиола Дауда

        Тренер фудбалера Црвене звезде Славиша Стојановић рекао је данас да његова екипа против Рада у 27. колу Суперлиге нема право на кикс и потврдио да је нападач Абиола Дауда због повреде највероватније завршио сезону.

        „Немамо право на кикс, размишљамо само о сутрашњој утакмици. Поштујемо Рад, доласком новог тренера Стевана Мојсиловића освојили су доста бодова. Наш циљ је познат и спремни смо за то. Рад је јак као колектив, има играче који заслужују пажњу. Морамо овај меч да завршимо онако како желимо, јер је улог велики“, рекао је Стојановић на конференцији за новинаре на стадиону црвено-белих.

        Он се осврнуо на низ неискоришћених пенала своје екипе, која није била прецизна из шест од осам последњих удараца са беле тачке.

        „Стално се прича о томе, бројка је запањујућа. Као што смо добри у неким другим детаљима, тако смо лоши у овоме. На протеклих неколико утакмица се то није осетило, али у дуелу са Партизаном итекако јесте. Радимо на томе, имамо решења, морамо да будемо сигурни и стабилни“, навео је Стојановић.

        Он је додао да су мале шансе да се Нигеријац Дауда врати у тим. Дауда се повредио на мечу против Спартака у Суботици прошлог месеца.

        „Тешко ће играти до краја сезоне. Пробао је, али не иде како смо планирали. Уз то ме брине и повреда Милијаша, не знам да ли ће сутра играти. Јуче није тренирао, добио је ударац у стопало, надам се да ће се оток спустити“, казао је Стојановић.

        Штопер Звезде Дејан Келхар рекао је да је Рад чврст тим, за који очекује да игра затвореније.

        „Свесни смо какву смо шансу пропустили против Партизана. То морамо да исправимо до краја сезоне. Хоћемо да покажемо карактер. Имамо квалитет за то и желимо свима да покажемо да заслужујемо титулу“, поручио је Келхар.

        Утакмица 27. кола Суперлиге између Црвене звезде и Рада игра се сутра од 19.30 на стадиону у Љутице Богдана. Црвено-бели, четири кола пре краја, имају три бода више од другопласираног Партизана.

        Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари