Славиша Стојановић: Титулу нам нико неће дати

ЗНАМ ДА МОЈА ЕКИПА ИМА ВЕЛИКИ ПОТЕНЦИЈАЛ И ОГРОМНУ ЖЕЉУ

ДА ДОЂЕ ДО ЦИЉА КОЈИ НАМ ЈЕ ПОСТАВЉЕН

Славиша Стојановић

         Тренер фудбалера Црвене звезде Славиша Стојановић рекао је да црвено-бели на премијери пролећног дела сезоне очекују победу против Јавора, али да у тај меч улазе са дозом опреза.

         - Почиње пролећни део, играмо са екипом која је често у прошлости знала да намучи Црвену звезду. Приступамо утакмици са великом дозом опреза, али очекујем максималну ангажованост и надамо се најбољем. Играмо код куће, боримо се за највеће ствари и потпуно је јасан наш циљ - рекао је на Стојановић на конференцији за медије на „Маракани“.

         Он се осврнуо на здравствени билтен екипе у којој дефинтивно неће бити Милоша Нинковића.

         - Издржали смо добар део припрема без повреда, али пред старт првенства појавили су се ситни проблеми. Нинковић сигурно пропушта меч, док је Саво Павићевић почео да тренира и у току дана ћемо знати више о његовој повреди - рекао је Стојановић и додао да се на повреду пожалио и Јован Крнета.

         Звезда у други део шампионата улази са само бодом заостатка у односу на првопласирани Партизан.

         - Знам да моја екипа има велики потенцијал и огромну жељу да дође до циља који нам је постављен. Сви смо подређени томе, али пут је далек и требало би да будемо фокусрани од утакмице у утакмицу.

         На питање новинара како коментарише медијске натписе по којима Црвена звезда покушава да осовји титулу првака ван терена, Стојановић је рекао:

         - Чуо сам да то стално причају последњих година, нико нам неће дати титулу и свако ко мисли другачије грдно се вара. Нико нам неће помоћи осим нас самих на терену“, поручио је словеначки стручњак.

         Капитен Ненад Милијаш изјавио је да после више од два месеца паузе једва чека наставак првенства.

         - Много нам значи ова утакмица. Јавор нам је дужник и неће бити лако. Сви смо спремни да изађемо на терен и победимо. Мислим да смо бољи него што смо били у првом делу сезоне, јер смо добили појачања и опоравили су се Лазовић и Ракић. Мислим да имамо најбољу екипу у Србији и да би то требало на терену да докажемо - рекао је Милијаш.

         Утакмица 16. кола Суперлиге између Црвене звезде и Јавора игра се у суботу од 18 сати.

         Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари