Са Пинту: Разочаран сам, није урађено ништа

ПОРТУГАЛАЦ НЕЗАДОВОЉАН САСТАВОМ ЕКИПЕ КОЈОМ РАСПОЛАЖЕ:

ОЧЕКИВАО САМ ОЗБИЉАН ТИМ

         Рикардо Са Пинту три недеље након што је поднео извештај Управи клуба, преживео потенцијалну смену и отишао на одмор у Португал, вратио се са намером да настави да води Црвену звезду.

         После прозивке, када је видео ко су играчи који су окупљени, изашао је пред новинаре видно разочаран.

         „Да разочаран сам, надао сам се да ћемо направити озбиљан тим, оставио сам своје импресије и закључке пре три недеље, али видим да није урађено ништа“, рекао је Са Пинту који није желео да коментарише долазак Ђорђа Ракића, јер га „не познаје“.

         Он је додао да ће бити стрпљив у наредном периоду, са надом да ће руководство наћи услове да доведе играче које жели.

         „Даћемо још времена руководству, можда се пронађу решења да доведемо играче које желимо. Ако се реше сви проблеми са тимом биће то велики корак за будућност. Имамо три недеље да неке ствари почну да функционишу, али без услова не можете правити чуда. Пролетос смо успели да урадимо чудо у једном тренутку и ту нема дилеме, међутим, за даље успехе потребни су услови“.

         Португалац, без икаквог покушаја да се скрива, рекао је да је Уроша Спајића видео као ослонац за следећу сезону, а да је Управа и њега продала.

         „Постоје играчи који су потребни, али није лако задржати оне које желим и у наредних неколико дана морамо да видимо са чиме располажемо. И Урош Спајић је требало да остане, али је отишао“, истакао је Са Пинту и поновио да сматра да је за Огњена Мудринског боље да промени средину.

         Мондо
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари