Са Пинто поднео оставку!

НЕЗАДОВОЉАН СТАЊЕМ КОЈЕ ЈЕ ЗАТЕКАО ПО ПОВРАТКУ СА ОДМОРА

        Тренер Црвене звезде Рикардо Са Пинто, према сазнањима Новости, поднео је оставку на месту шефа струке.

       Португалски стратег је своју одлуку саопштио играчима и челницима клуба, незадовољан стањем које је затекао по повратку са одмора.

       Некадашњи тренер лисабонског Спортинга по повратку са одмора изјавио је да је разочаран што управа клуба није урадила ништа по питању договора који су направили пред летњу паузу.

       Како сазнајемо, чак је у понедељак увече желео да дође на седницу УО и са челницима клуба расправи ситуацију, али га је у тој намери спречио спортски директор црвено-белих Зоран Стојадиновић, на чије је инсистирање Пинто у марту и стигао на „Маракану”.

       Португалског стратега је издало стрпљење, остао је без групе играча који су у прошлој сезони били стандардни првотимци, појачања још увек нема, нити има гаранција да ће их бити и одлучио је да заврши мисију у Београду.

       Према сазнањима Новости, ни у руководству клуба из Љутице Богдана нису били превише изненађени овим потезом досадашњег шефа стручног штаба, јер кружи прича да је потпредседник црвено-белих Славиша Кокеза има спремног адута из рукава.

       Кокеза је, наводно, већ договорио све услове сарадње са стручњаком чије се име чува у најстрожој тајности.

       Новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари